0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ne olduğunu anlamadığım için hiç almadım off of ben de anlamadım bi bak be adam dimi içim cız etti yatamadım yoksa bu saatte şimdiye kadar onuncu uykumu almıştım hayırlısı diyelim şu 2012 den kurtulayım 2013 benim yılım olacak
ben ne olduğunu anlamadığım için hiç almadım
Arkadaslar fazla bilet aliyorsunuz diyenlere bu sozum.1 kac uyelik alinda, forumda arkadasiniza ihtiyaci olana verirsiniz. Bu kadar iyi niyetlisiniz madem!
İsteyen istediği kadar alır. Firma kısıtlama getirmemiş... Ya da ihtiyacı vardır alır... Bana göre tek kötü yanı fazla alanların bu işi ticarete dönüştüreceği...Sadece burayı demiyorum DH falan yani... Yine de kendi bilecekleri iş.. Alana herkese hayırlı olsun
Vahşi doğada sadece güçlü olanlar hayatta kalır..Kampanyacılıkta da uyanık olanlar kazanır..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVahşi doğada sadece güçlü olanlar hayatta kalır..Kampanyacılıkta da uyanık olanlar kazanır..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok kötüsün ama yazık ya