Gönderen Konu: Lancome Sonuçları  (Okunma sayısı 7578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Lancome Sonuçları
« Yanıtla #40 : 27 Şubat 2012, 12:49:05 »
birde şu varki bu kazananların(listeye bakmadım bile burdakilerden varsa kusura bakmasın kimse)tek katılımla kazandıklarını nasıl ispat ediyorlar?
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 27 Şubat 2012, 12:49:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
listenin değişmesine üzüldüm,herkesi neden elemşler ki çok saçma
tek katılım ile kazananlar nasıl eleniyor bende onu anlamadım.

yalan söylüycek halim yok bi krem için tek katılım yaptım ben ama soyadımdan türkiyede bolca mevcut olduğu için benide elediler muhtemelen o kadar biliyolarsa ip elemesi yapsınlar ben sözümün arkasındayım >:(

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 27 Şubat 2012, 12:52:52 »
ben her kamp annem kuzenim ve kendi adıma katılırım çoklu katılarlardan ilki dikkate alınacak diyeceklerdi ozaman annem kuzenim adınada katılmayacaksam ozaman bırakalım bu işleri

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 27 Şubat 2012, 12:53:36 »
Büyük ihtimalle aynı ipden katılım yapanları eledikleri için her 10. değişti o yuzden kurunun yanında yasta yandı :/ gecms olsn kızlar ıns daha güzellernı kazanrsnzz

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #44 : 27 Şubat 2012, 12:54:09 »
ortada kazanılmış ve yayınlanmış bir hak var bunu bilir bunu söylerim !

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 27 Şubat 2012, 12:56:18 »
Büyük ihtimalle aynı ipden katılım yapanları eledikleri için her 10. değişti o yuzden kurunun yanında yasta yandı :/ gecms olsn kızlar ıns daha güzellernı kazanrsnzz

ben 1.ydim canım o yüzden öyle bi ihtimal yok   ;) zaten açıklamada yapmıyolar

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 27 Şubat 2012, 12:58:06 »
inş gülümser nezman hakkımız yense sonrasında iyi birşey kazanıyoruz ondan dolayı içim biraz rahat

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #47 : 27 Şubat 2012, 13:10:04 »
bosverin kızlar daha güzellerini kazanırsınız gulumserin dediği gibi canınızı sıkmaya değmez sizin nasıl kişiler oldugunuzu biz biliyoruz zaten

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 27 Şubat 2012, 14:33:26 »
Yazıları yeni görüyorum, şoktayım. Kazanamayanların neler yapabileceğine çok yakın bir zamanda şahit oldum bende. O yüzden şu an gerçekten sinirlendim. Biri bu forumun nasıl bir forum olduğunu anlamadan bilmeden katılmış, yazılanları okumuş ve gidip ispiyonlamış öyle mi? Yazıklar olsun. Amacı böyle yaparak bir şans daha elde etmekse inşallah kazanamamıştır! Geçmiş olsun arkadaşlar.  Lancome bu kadar duyarlıysa IP adreslerini baştan kontrol etmeliydi, hadi etmedi, bu yarışmanın kazananlarını elemesinin bir mantığı yok, sonraki yarışmalarda dikkat etseydi...

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 27 Şubat 2012, 14:41:58 »
Çok kızdım, Lancome'un duvarına yazdım:

Yeni kazananlara tebrikler, bir önceki arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum. Birşey merak ediyorum, mesela biz (ablam, kız kardeşim ve ben) aynı evde yaşıyoruz ve üçümüzde kampanyalara meraklıyız. Aynı pc'den yarışmalara katılırsak bu hile yapmak mı olur? Aynı evden birkaç kişinin bir yarışmaya katılabilmek için hepsinin ayrı ayrı pc mi alması gerek? "Hile" kelimesi çok ağır olmuş, bence bu tabiri değiştirin. Çünkü herkes kendi adına katılıyor yarışmaya, akraba olmaları onları hilekar yapmaz.