0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 dakika kaynar suda haşladıktan sonra zeytinyağı bol limon ve kırmızı biberle mükemmel ötesi olur canımı istedi bu arada mutlumusunuzzz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 dakika kaynar suda haşladıktan sonra zeytinyağı bol limon ve kırmızı biberle mükemmel ötesi olur canımı istedi bu arada mutlumusunuzzz yapayım yollıyım sana ben 2 gün önce yedim gene çekti can
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 dakika kaynar suda haşladıktan sonra zeytinyağı bol limon ve kırmızı biberle mükemmel ötesi olur canımı istedi bu arada mutlumusunuzzz yapayım yollıyım sana ben 2 gün önce yedim gene çekti can hadi gönder bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 dakika kaynar suda haşladıktan sonra zeytinyağı bol limon ve kırmızı biberle mükemmel ötesi olur canımı istedi bu arada mutlumusunuzzz yapayım yollıyım sana ben 2 gün önce yedim gene çekti can hadi gönder bekliyorum yolda kokmasın kargo zaten almaz.eskiden bundan 15-20 sene önce otobüs firmalarına verirdik bedavadan gönderim yapardık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 dakika kaynar suda haşladıktan sonra zeytinyağı bol limon ve kırmızı biberle mükemmel ötesi olur canımı istedi bu arada mutlumusunuzzz yapayım yollıyım sana ben 2 gün önce yedim gene çekti can hadi gönder bekliyorum yolda kokmasın kargo zaten almaz.eskiden bundan 15-20 sene önce otobüs firmalarına verirdik bedavadan gönderim yapardık Siret 15-20 sene önce demişsin sen kaç yaşındasın ki
Ben bu şekilde yapıyorum eşim çok seviyor denemenizi tavsiye ederim.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 dakika kaynar suda haşladıktan sonra zeytinyağı bol limon ve kırmızı biberle mükemmel ötesi olur canımı istedi bu arada mutlumusunuzzz yapayım yollıyım sana ben 2 gün önce yedim gene çekti can hadi gönder bekliyorum yolda kokmasın kargo zaten almaz.eskiden bundan 15-20 sene önce otobüs firmalarına verirdik bedavadan gönderim yapardık sen hep böyle kandırıyosun ama gönderiyim diosun sonrası yok
çorbasını içmedim ama salatasına bayılırım 1 çorba kaşığı elma sirkesi+ 1 çorba kaşığı nar ekşisi+ 2 sulu limon+ 2-3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı. yarım kilo brokoli için bunlar