Gönderen Konu: Juss-Adım Ne Olsun  (Okunma sayısı 14251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: Juss-Adım Ne Olsun
« Yanıtla #70 : 05 Mart 2012, 15:07:27 »
ahanda bulundu aranan kişi:)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 05 Mart 2012, 15:08:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ayrıca sadece ikiniz 142 ve 150 gönderdiyseniz ..diğer gönderen kişileri de düşünürsek bu denli yoğun katılım nedeniyle jurinin okumaktan ziyade rasgele çekilişle 10 kişiyi belirleyeceği kesinleşti :D

Tek korkum ne biliyor musun İlkemmm, sorun oturup 142-150 tane göndermek değil, 1000 tane de gönderirdim isim ama sorun şu, jurinin kafasındaki beklenti ne? Ya sonra Sonny gibi olursa? Hani titrek bir kadın fotosunu 2. seçmişlerdi, şok olmuştuk. Ya onun gibi düşünceye sahipseler yani juri düşündüğümüz kadar mükemmel bir isim beklemiyorsa ve en sadesini/korkunç olanını seçerse? İşte bu koyuyor bana.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 05 Mart 2012, 15:10:27 »
Hatta Collezion'da da benzer birşey olmuştu, ben hayal kırıklığına uğramıştım, seni "öküz" gibi seviyorum diye bir cümle kuran birini ilk 10'a dahil etmişlerdi.... Bazen jüriye gözünde büyütmemek gerek diye düşünmeye başladım artık.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2012, 15:10:51 Gönderen: huseyinboz »

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 05 Mart 2012, 15:12:18 »
bende yazdıklarımı tam hatırlamıyourm 3-5  isim harici ,benim yazdıklarımda da  osmanlıcadan portekizceye kadar uzanan bi dil skalası mevcut ama bende sizinle aynı kanıdayım o kadar  gönderilen ismi  okumayacaklar electroworld gibi şoka uğrayacağımız bi sonuç çıkacak ortaya :)
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 05 Mart 2012, 15:12:36 »
ahanda bulundu aranan kişi:)

evet benim o  ;D yazdığım tüm isimler ingilizce 3 tanesi türkçe  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 05 Mart 2012, 15:15:15 »
@huseyinboz büyük beklenti içerisine girmezsen hayal kırıklığı yaşamazsın  ;) ben zaten beklemiyorum seçileceğini en iddialı isimleri yazdığımı düşünsem bile  :D çünkü yüzbinlerce isim önerisi içinde inceleyemezler tüm isimleri.yok böyle bir beyin,yok böyle bir zeka  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 05 Mart 2012, 15:17:13 »
@huseyinboz büyük beklenti içerisine girmezsen hayal kırıklığı yaşamazsın  ;) ben zaten beklemiyorum seçileceğini en iddialı isimleri yazdığımı düşünsem bile  :D çünkü yüzbinlerce isim önerisi içinde inceleyemezler tüm isimleri.yok böyle bir beyin,yok böyle bir zeka  :D

O ismi ürünlerine vereceklerse incelerler bence :-*

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 05 Mart 2012, 15:18:48 »
cidden ya bi sony vardı titrek bir fotoyu 2.seçmişlerdi :) yani o yüzden böyle facialara alışkınız ..çok komik 'puuuff bu ne ya ' diyeceğimiz isimler bekliyorum ilk 10 da :)
izgim

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 05 Mart 2012, 15:19:57 »
cidden ya bi sony vardı titrek bir fotoyu 2.seçmişlerdi :) yani o yüzden böyle facialara alışkınız ..çok komik 'puuuff bu ne ya ' diyeceğimiz isimler bekliyorum ilk 10 da :)

"Pufff" güzel isim olurmuş Juss'a, tühhh kaçırdık ya:) Keşke daha önce yazsaymışsın sinem:)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 05 Mart 2012, 15:21:37 »
@huseyinboz juss ın öyle bi,r açıklaması yok türkçe değerlendirilecek diye bulamadım şaka yapıyorsun heralde  :D