Gönderen Konu: Juss-Adım Ne Olsun  (Okunma sayısı 14355 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Juss-Adım Ne Olsun
« Yanıtla #60 : 05 Mart 2012, 14:55:40 »
ben toplam 10 tane belki göndermişimdir 10 u geçmediğine eminim :) hiç de ümidim yok
izgim

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #61 : 05 Mart 2012, 14:56:56 »
Şaka değil 142 adet gönderdim.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #62 : 05 Mart 2012, 14:57:37 »
Meyvelik, meyve ferahlığı,meyvelerden,tazelik pınarı vs.:)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 05 Mart 2012, 14:58:41 »
Bende 150'den fazla gönderdim. Juss'un genelde ingilizce isimler tercih ettiğini farkettim, gidip zargan'ı açtım ve ferahlık, lezzet, limon, vs. çağrıştıran tüm ingilizce isimleri yazdım:))))) Ama hiç birini hatırlamıyorum ???

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 05 Mart 2012, 15:01:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Meyvelik, meyve ferahlığı,meyvelerden,tazelik pınarı vs.:)

tamam işte bende bu tür şeyler yazmışındır diye düşündüm  :D bence juss çok acemice 1 yarışma yaptı sonırsız katılım kurlaıyla.en fazla 3-5 tane isim önerisi şartı koşmalıydı. o zaman beki şansımız olurdu. şimdi belkide çok güzel isimleri bulduk ama güme gidecek yüzbinlerce isim içinde kaybolacak belkide
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 05 Mart 2012, 15:03:06 »
Bende 150'den fazla gönderdim. Juss'un genelde ingilizce isimler tercih ettiğini farkettim, gidip zargan'ı açtım ve ferahlık, lezzet, limon, vs. çağrıştıran tüm ingilizce isimleri yazdım:))))) Ama hiç birini hatırlamıyorum ???

hahaha demek o yazdığım yabancı isimleri benden önce yazan sendin :) ben de nedense yabancı aklıma geldi yazıyorum daha önce yazıldı diyor..off ingilizceye amma meraklı bi milletmişiz demiştim :)
izgim

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 05 Mart 2012, 15:04:22 »
bende hatırlıyorum bazılarını ama kimisi aklımda yok hayırlısı neyse o olsun artık
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 05 Mart 2012, 15:04:46 »
ayrıca sadece ikiniz 142 ve 150 gönderdiyseniz ..diğer gönderen kişileri de düşünürsek bu denli yoğun katılım nedeniyle jurinin okumaktan ziyade rasgele çekilişle 10 kişiyi belirleyeceği kesinleşti :D
izgim

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 05 Mart 2012, 15:06:00 »

hahaha demek o yazdığım yabancı isimleri benden önce yazan sendin :) ben de nedense yabancı aklıma geldi yazıyorum daha önce yazıldı diyor..off ingilizceye amma meraklı bi milletmişiz demiştim :)

Merak etme benden önce yazanlarda olmuş:) Bir 150 tane daha yazardım ama çooktan seçilmiş yazdıklarım ;)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 05 Mart 2012, 15:06:25 »

hayır bendim o ingilizceleri yazan  :D 1 tane bile hata vermedi  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM