Gönderen Konu: Juss-Adım Ne Olsun  (Okunma sayısı 15092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: Juss meyve suyu
« Yanıtla #50 : 20 Şubat 2012, 21:52:01 »
yazmadıgım meyve kalmadı
sebzelere geçtim onlar da bitmiş

juss kurufasulye- pilav olarak katılmayı düşünüyorum  ;D

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Ynt: Juss meyve suyu
« Yanıtla #51 : 21 Şubat 2012, 00:30:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yazmadıgım meyve kalmadı
sebzelere geçtim onlar da bitmiş

juss kurufasulye- pilav olarak katılmayı düşünüyorum  ;D

pilav kuru fasülye daha önceden girilmiş   :o
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: Juss-Adım Ne Olsun
« Yanıtla #52 : 05 Mart 2012, 09:10:35 »
JUSS
Değerli üyelerimiz,

Adım Ne Olsun yarışmamızın ilk etabı tamamlandı. Bu dakikadan itibaren ileteceğiniz isimler geçersiz olacaktır.

Sizlerin bizlere iletmiş olduğu birbirinden değişik isim önerileriniz, Juss tarafından değerlendirilecek ve Çarşamba günü yarışmamızın ikinci etabı başlayacak.

İkinci etapta, seçilen isimler siz değerli üyelerimize oylamaya sunulacak. Oylamada sadece önerilen isim gözükecek, yarışmacı ismi yer almayacak.

Çarşamba günü başlayacak olan oylama 1 hafta sürecek ve 1 haftanın sonunda siz değerli üyelerimiz birbirinden güzel hediyeler kazanacak. Neler mi? Tekrar hatırlayalım isterseniz... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 05 Mart 2012, 14:24:04 »
50 tane isim önerdim neyseki önerdiklerimin çoğunu yazdım geri kalanıda aklımda  :D isim yazmayacakmış yoksa unutmuştum  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 05 Mart 2012, 14:30:45 »
ben hiç bişey yazamadım önerilerimin çoğu yazılmış önceden :( ama bence ilk yazan kişilerin şansı çok yüksek çünkü meyve suyu ile alakalı en yaratıcı güzel isimler için önceden yazılmış denildi.dolayısıyla ilk yarım saat içinde yazanların şansı yüksek muhtemelen juri onları seçer diye düşünüyorum.Zaten tüm isimleri okumalarına ihtimal vermiyorum..tıpkı electroworld deki gibi :(
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 05 Mart 2012, 14:40:15 »
@ilkemmm bende okuyacaklarını sanmıyorum.heleki sınrısız isim önerileri yapılan bir yarışmada. yüzbinlerce isim önerisi gitmiştir. o listede olmayı isterdim ilk 10 da özledim yarışmayı çünkü  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 05 Mart 2012, 14:49:33 »
@ilkemmm bende okuyacaklarını sanmıyorum.heleki sınrısız isim önerileri yapılan bir yarışmada. yüzbinlerce isim önerisi gitmiştir. o listede olmayı isterdim ilk 10 da özledim yarışmayı çünkü  :D

aynen ben de seninle hem fikirim @eyefive..electroworldda da aynısı olmuştu.okumaları imkansız ilk gönderen kişilere bakarlar yada çekilişle diye düşünüyorum.benim şahsım adına pek ümidim yok ben çok geç göndermiştim aklıma gelenleri
izgim

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #57 : 05 Mart 2012, 14:51:00 »
Ben 140 adet gönderdim:)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 05 Mart 2012, 14:52:52 »

ciddimisin :) şaka mı?
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 05 Mart 2012, 14:53:51 »

abartmışın sen  :D kesin meyve bahçıvanı meyve tarlası gibi şeyler yazmışındır.yoksa öyle cins isim üretemezsin 140 tane imkanı yok  :D