0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş yüzüne dediğim şeyleri arkandan konuşmada bir sakınca görmüyorum gel hadi havuzlu bahçede bekliyorum yiyorsa gel tek gel ama biz 30 kişiyiz :DDhahahahaha iyiki bir öğrendi havuzlu bahçeyi adanaya yolun düşerse gel götüreyim sarışın amerikalı seni hahhahahaha havuzlubahcemı hahahah ;Deyefıve havuzlubahce memleketınmı yok kocavezir benimki adanada bir arkadaşı varmış havuzlu bahçe pis belalı demiş onu ağzında sakız ediyor bana tereciye tere satıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş yüzüne dediğim şeyleri arkandan konuşmada bir sakınca görmüyorum gel hadi havuzlu bahçede bekliyorum yiyorsa gel tek gel ama biz 30 kişiyiz :DDhahahahaha iyiki bir öğrendi havuzlu bahçeyi adanaya yolun düşerse gel götüreyim sarışın amerikalı seni hahhahahaha havuzlubahcemı hahahah ;Deyefıve havuzlubahce memleketınmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş yüzüne dediğim şeyleri arkandan konuşmada bir sakınca görmüyorum gel hadi havuzlu bahçede bekliyorum yiyorsa gel tek gel ama biz 30 kişiyiz :DDhahahahaha iyiki bir öğrendi havuzlu bahçeyi adanaya yolun düşerse gel götüreyim sarışın amerikalı seni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş yüzüne dediğim şeyleri arkandan konuşmada bir sakınca görmüyorum gel hadi havuzlu bahçede bekliyorum yiyorsa gel tek gel ama biz 30 kişiyiz :DD
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirileri arkadamdan konuşuyormuş yüzüne dediğim şeyleri arkandan konuşmada bir sakınca görmüyorum
birileri arkadamdan konuşuyormuş
kiremithaneye gelin yiyorsa hadi bekliyom ilginç darking eyefive üçünüz gelin hadi
havuzlubahce belalı degıl ama ya yanlıs anlatmıslar kıremıthane tuttu ama hahahahaah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhavuzlubahce belalı degıl ama ya yanlıs anlatmıslar kıremıthane tuttu ama hahahahaahkiretimhane de fıss.ben adama en belalı yeri söyledim aklında tutamamış buadam adanadan ve adanalıdan çok pis korkuyor ama onu biliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhavuzlubahce belalı degıl ama ya yanlıs anlatmıslar kıremıthane tuttu ama hahahahaahkiretimhane de fıss.ben adama en belalı yeri söyledim aklında tutamamış buadam adanadan ve adanalıdan çok pis korkuyor ama onu biliyorum barbaros mh mı? armagan kotu bır anınmı var yoksa adanalılarla ılgılı
kiremithanede değil tutmadı