0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zengin olayım köşeyi döneyim ben açacam tavuk ve et dükkanı. bir türk marka ismi buldum süper mc donaldstan,kfc den,burger king ten kurtaracağım sizi yerli markamız olacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzengin olayım köşeyi döneyim ben açacam tavuk ve et dükkanı. bir türk marka ismi buldum süper mc donaldstan,kfc den,burger king ten kurtaracağım sizi yerli markamız olacak ismi mühim değil sen lezzetinden haber ver. sanmıyorum ya kfcnin yerini hiç bişey tutamaz
esas isim-marka logo ve kurumsal kimliktir en önemlisi lezzet daha sonra gelir genelde en büyük örnek starbucks tüm yabancı markaların ürünleri türkiyede yapılıyor, bu işin eğitimini aldınmı Türk lezzetlerinide ortaya çıkardınmı araştırmalarlada birleştirirsen güzel bir iş çıkar diye düşünüyorum bir belgeselde izlemiştim,fakir bir ülkenin sokak satıcısı seyyar dükanında satıyordu birşeyler onu harmanlayıp geliştirmek istiyorum
yaw 15 gündür evde yalnızım, her gün yemek yapıyorum kendime, 1 tane pizza çıkmaz mı insana yahu ki bi gün de yemek düşünmeyeyim :/çıkmıyorrr