Gönderen Konu: Pizza Hut 3080 kişiye hediye :)  (Okunma sayısı 73094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: Pizza Hut 3080 kişiye hediye :)
« Yanıtla #690 : 27 Şubat 2012, 15:06:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
afiyet olsun :D  ben hala kuzularıma bir pizza kazanamadım. kutuları da onlara açtırıyorum çok hevesliler. çıkmayacağına inanmak istemiyorum ???

canım ben daha önce kazandıklarımı kamileye verdim 1 pizza kazanırsam sana veririm

sağol canım yaa mahcup oldum şimdii. çocuklar tıklayınca çıkıp o sevinci yaşamalarını çok isterdim ;D  nasipte varsa o da olur hayır diyemem çok seviyorlar. dışarda sadece pizza yiyorlar onların yüzünden pizzadan tiksindim :-X
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #691 : 27 Şubat 2012, 15:07:55 »
malatyadada mı pizza hut yok. kayserideyken kfc gelsin çok istemiştim belki foruma açımıştır şimdi. söylemesi ayıptır kfc hastasıyım ben ;D
hayatta hep...

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #692 : 27 Şubat 2012, 15:10:03 »
afiyet olsun :D  ben hala kuzularıma bir pizza kazanamadım. kutuları da onlara açtırıyorum çok hevesliler. çıkmayacağına inanmak istemiyorum ???

canım ben daha önce kazandıklarımı kamileye verdim 1 pizza kazanırsam sana veririm

sağol canım yaa mahcup oldum şimdii. çocuklar tıklayınca çıkıp o sevinci yaşamalarını çok isterdim ;D  nasipte varsa o da olur hayır diyemem çok seviyorlar. dışarda sadece pizza yiyorlar onların yüzünden pizzadan tiksindim :-X

yok canım malatyada zaten yokta kayseri forumada açılmamış bende kesin açılır diye bekledim ama ne hikmetse unuttular kayseriyi  :D
senin çocuklara pizza kazanıcam diye açıyorum kutuları ama bugün hiç bişe çıkmadı inşallah yarın çıkarda afiyetle yerler  ;)

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #693 : 27 Şubat 2012, 15:11:43 »
antalya gibi biyerde de yok pizza hut :D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #694 : 27 Şubat 2012, 15:14:32 »
zengin olayım köşeyi döneyim ben açacam tavuk ve et dükkanı. :D bir türk marka ismi buldum süper  :D mc donaldstan,kfc den,burger king ten kurtaracağım sizi yerli markamız olacak  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #695 : 27 Şubat 2012, 15:24:02 »
ya bunda 2 tane kazanılmış bişey varsa hep birinin kodu çıkıyor.diğerine nasıl bakıcaz bilen varmı arkadaşlar?

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #696 : 27 Şubat 2012, 15:50:54 »
zengin olayım köşeyi döneyim ben açacam tavuk ve et dükkanı. :D bir türk marka ismi buldum süper  :D mc donaldstan,kfc den,burger king ten kurtaracağım sizi yerli markamız olacak  :D

mc danyels mı:)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #697 : 27 Şubat 2012, 15:52:26 »
Armagan Cayyoluma laf eıdyordu gıt Eskısehır de otur dıye...yaklasık semtımde 3 tane pızza hut var Antalya da yok...lilililili  ;D ;D ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #698 : 27 Şubat 2012, 15:53:13 »

yok canım malatyada zaten yokta kayseri forumada açılmamış bende kesin açılır diye bekledim ama ne hikmetse unuttular kayseriyi  :D
senin çocuklara pizza kazanıcam diye açıyorum kutuları ama bugün hiç bişe çıkmadı inşallah yarın çıkarda afiyetle yerler  ;)

çok teşekkür ederim, inşaallah açarken büyük hediyelerden birine denk gelirsin :D
koskoca forum'a hala kfc açılmamışsa neyleyim forumu. kayseriye gideceğimizi öğrendiğim zaman ilk araştırdığım kfc, koton ve accessorize var mı. kayseri gibi öğrenci potansiyeli olan bir yerde kfc olmamasına çok şaşıyorum. bir ara antalyaya kfc açılsın grubuna katılmıştım antalyada olmaması da bir garip :-X rahmetl albay bunları duysa kemikleri sızlar :P
hayatta hep...

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #699 : 27 Şubat 2012, 15:53:31 »
Bugün de bir şey çıkmadı, bir tanecik pizza çıksın artık ya  :(