0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinafiyet olsun ben hala kuzularıma bir pizza kazanamadım. kutuları da onlara açtırıyorum çok hevesliler. çıkmayacağına inanmak istemiyorum canım ben daha önce kazandıklarımı kamileye verdim 1 pizza kazanırsam sana veririm
afiyet olsun ben hala kuzularıma bir pizza kazanamadım. kutuları da onlara açtırıyorum çok hevesliler. çıkmayacağına inanmak istemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinafiyet olsun ben hala kuzularıma bir pizza kazanamadım. kutuları da onlara açtırıyorum çok hevesliler. çıkmayacağına inanmak istemiyorum canım ben daha önce kazandıklarımı kamileye verdim 1 pizza kazanırsam sana veririmsağol canım yaa mahcup oldum şimdii. çocuklar tıklayınca çıkıp o sevinci yaşamalarını çok isterdim nasipte varsa o da olur hayır diyemem çok seviyorlar. dışarda sadece pizza yiyorlar onların yüzünden pizzadan tiksindim
zengin olayım köşeyi döneyim ben açacam tavuk ve et dükkanı. bir türk marka ismi buldum süper mc donaldstan,kfc den,burger king ten kurtaracağım sizi yerli markamız olacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinafiyet olsun ben hala kuzularıma bir pizza kazanamadım. kutuları da onlara açtırıyorum çok hevesliler. çıkmayacağına inanmak istemiyorum canım ben daha önce kazandıklarımı kamileye verdim 1 pizza kazanırsam sana veririmsağol canım yaa mahcup oldum şimdii. çocuklar tıklayınca çıkıp o sevinci yaşamalarını çok isterdim nasipte varsa o da olur hayır diyemem çok seviyorlar. dışarda sadece pizza yiyorlar onların yüzünden pizzadan tiksindim yok canım malatyada zaten yokta kayseri forumada açılmamış bende kesin açılır diye bekledim ama ne hikmetse unuttular kayseriyi senin çocuklara pizza kazanıcam diye açıyorum kutuları ama bugün hiç bişe çıkmadı inşallah yarın çıkarda afiyetle yerler