Bayan bana da aynısını sordu..Üstad : tekrar ara Tc bilgilerimi yolladım beni bu konuyla ilgilenen departmana yada Akın Beye bağlayın demelisin..Yoksa kestirip atıyorlar... !
Bahsedilen 444 lü numarayı şimdi aradım ben,,çıkan bayan Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine mail atın onlar size geri dönecekler dedi..
ilgili departmandaki kadın diyor zaten ..mail attıysanız geri dönüş olacaktır diyor.
Akın beyide tanımıyormuş ..
Büyük ihtimalle Özge hanımdır..Bana da aynısını yaptı çünkü..2 defa hatta bekletildim sonra Akın Beye geçtim..Akın Bey senin TC ve Doğum tarihini girip güncelleme yapan arkadaş..Akın beye ulaşmak bu kadar mı zor..Arçelik enteresanlaştı usta...
Bayan bana da aynısını sordu..Üstad : tekrar ara Tc bilgilerimi yolladım beni bu konuyla ilgilenen departmana yada Akın Beye bağlayın demelisin..Yoksa kestirip atıyorlar... !
Bahsedilen 444 lü numarayı şimdi aradım ben,,çıkan bayan Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine mail atın onlar size geri dönecekler dedi..
ilgili departmandaki kadın diyor zaten ..mail attıysanız geri dönüş olacaktır diyor.
Akın beyide tanımıyormuş ..
bana da aynı mail adresini verdiler geri dönüş yapılacaktır dediler olmazsa pazartesi tekrar ararım...
2 saat önce aras kargo evimin önünden geçti aradım tamam geriteceğiz dediler saat 5 oldu ne gelen var ne giden, bir taraftan arçeliğe mesaj gönderiyorum oradan da ne araya ne soran var e be arçelik madem bu içten anlamıyorsun niye kalkıştın bu işe yuh yani
bende eşimin kazandığı robot için mail attım şimdi..
2 saat önce aras kargo evimin önünden geçti aradım tamam geriteceğiz dediler saat 5 oldu ne gelen var ne giden, bir taraftan arçeliğe mesaj gönderiyorum oradan da ne araya ne soran var e be arçelik madem bu içten anlamıyorsun niye kalkıştın bu işe yuh yani
benim robot geldi çok sükür:) şimdi eşimin robotu için uğraşacağız.....
katı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş
benim alıcagım katı meyve sıkıcagını aldın sen sana cok kılım

güle güle kullan canımmm
ooh afiyet olsun iç bol bol vitamin olsun