Gönderen Konu: Arçelik kazananları  (Okunma sayısı 72904 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: Arçelik kazananları
« Yanıtla #100 : 09 Şubat 2012, 17:31:05 »
yok 8. yillik evliyim o evreleri astim. begenmeyen daha iyisini yapsn der gecerim ama öyle biri degil sukur..   
sen aradin mi arceligi calc? yazdinsada okuyamadim cadi kizlarim tlfnu elimden almaya calisiyo
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #101 : 09 Şubat 2012, 17:39:52 »
benim eşimin ismide yok tc falan yazmıştık bakalım nasıl bir açıklama gelecek?

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 09 Şubat 2012, 17:42:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yok 8. yillik evliyim o evreleri astim. begenmeyen daha iyisini yapsn der gecerim ama öyle biri degil sukur..   
sen aradin mi arceligi calc? yazdinsada okuyamadim cadi kizlarim tlfnu elimden almaya calisiyo
yok ya bir sürü kişi aramış zaten bana gerek kalmadı liste yenilencekmiş

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #103 : 09 Şubat 2012, 17:56:00 »
ins. bakalim yenilensin bian önce
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #104 : 09 Şubat 2012, 21:17:43 »
Arçelik Yılbaşı Kampanyası Hediye dağıtımları başlamıştır. Katılım koşulları gereği, birden fazla hediye kazanmış kişilere hediye verilememektedir.
 Bilgileri onaylanmamış ve eksik olan kazananların, bilgi onay süreci call center aracılığıyla devam etmektedir.

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 09 Şubat 2012, 23:43:34 »
Arçelik Yılbaşı Kampanyası Hediye dağıtımları başlamıştır. Katılım koşulları gereği, birden fazla hediye kazanmış kişilere hediye verilememektedir.
 Bilgileri onaylanmamış ve eksik olan kazananların, bilgi onay süreci call center aracılığıyla devam etmektedir.
aynı ip adresinden kazanılan robotları saymıyorlar, peki bir evde 2 veya 3 kişi aynı bilgisayarı kullanıp arçelikten robot kazanmışsa neden robotu vermiyorlar, türkiyede herkesin kişiye özel telefonu var ama kişiye özel bilgisayarı yok lütfen arçelik buna göre ip adresini değerlendiir...

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #106 : 09 Şubat 2012, 23:45:35 »
aynı ip adresinden kazanılan robotları saymıyorlar, peki bir evde 2 veya 3 kişi aynı bilgisayarı kullanıp arçelikten robot kazanmışsa neden robotu vermiyorlar, türkiyede herkesin kişiye özel telefonu var ama kişiye özel bilgisayarı yok lütfen arçelik buna göre ip adresini değerlendiir...

öyle birşey yok öyle olsa karı koca cocukları aynı isimler kazananlar listesinde acıklanmış ben 1 tane aldım ben yokum başka bisi bi kensi aptallıkları sorunu cözemiyorlar bisiler atıp duruyorlar

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #107 : 09 Şubat 2012, 23:48:23 »

öyle birşey yok öyle olsa karı koca cocukları aynı isimler kazananlar listesinde acıklanmış ben 1 tane aldım ben yokum başka bisi bi kensi aptallıkları sorunu cözemiyorlar bisiler atıp duruyorlar
listede ben varım eşim yok öğlen eşim aradı aynı ip adresi olduğundan listeye eklememişler:(

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #108 : 10 Şubat 2012, 00:00:29 »
Bende  2 tane yaptim ve annem listede var ben yokum ajanslada gorustum oyle birsey demediler listenin duzelip eklenecegimi soylediler
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #109 : 10 Şubat 2012, 00:02:56 »
Bende  2 tane yaptim ve annem listede var ben yokum ajanslada gorustum oyle birsey demediler listenin duzelip eklenecegimi soylediler
inşallah düzeltirler, saat 4 kadar uykusuz kaldık sonuçta emek var...