Gönderen Konu: sizin de basiniza benzer durum geldi mi  (Okunma sayısı 4679 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
Ynt: sizin de basiniza benzer durum geldi mi
« Yanıtla #10 : 01 Şubat 2012, 00:46:02 »
Banada sevgililer gününde başkasının hediyesi gelmişti.  :(

İçler acısı ;D ;D ;D

Onlar farketmedi bende açtıktan sonra farkettim. ::) Ben aramasam farkında bile değiller.  ???

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #11 : 01 Şubat 2012, 00:46:36 »
Evet arkadaşlar bilgilerimizin kargo firmalarında kayıtlı olduğunu şöyle anladım.Çift hat kullanıyorum.Geçenlerde gelen kargomda göndericinin yazmış olduğu numara ile kargo firmasının daha sonra etiketleyip ulaştırdığı cep numarası farklı numaraydı.  ;)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 01 Şubat 2012, 00:47:14 »
benim bi kere başıma geldi,ozamanlar da biraz da çöm kampanyacılardandım :) firma hediyemi göndermiş ancak1 hafta geçti gelen giden yok.en son firmaya kızdım firmada bana kargo takip vs..numaralarını verdi,neyse aradım aras kargoyu 1 haftadır kargom sizin büronuzda görünüyor neden getirmiyorsunuz dedim.. cevap : 'olur mu öyle şey hemen bilgisayardan bakıyım dedi ve devamında biz size getirmişiz siz yokmuşsunuz 2 kere geldik dedi' tabi benim tepemin tası attı, 'bebe mi kandırıyorsunuz siz' dedim adam afalladı,'geldiyseniz hani nerde bildirim ihbar kağıdı kapıya hiç bişey yapıştırılmamış'dedim.'adamın bahanesi : 'hanımefendi ahhh bu çocuklar yok mu hep o kagıtları yırtıp atıyor,apartmanınızdaki çocuklar yapmıştır' dedi :) bu laftan sonra artık direk 'hemen o kargoyu şimdi gönderiyorsunuz bir elemanınızla yoksa sizi şikayet edeceğim hukuk bürosunda çocuğun işi ne siz milleti böyle mi kandırıyorsunuz' dedim.. ve yaklaşık 20 dakika sonra özür dileyerek kargomu getirdiler. :)
izgim

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #13 : 01 Şubat 2012, 00:49:48 »
bende bu sorun sık oluyor ve hep yurtiçi kargo ile oluyor
takip et
geçen hafta ayın 2 sinde gönderilen kargoma eşim bürodan alınca kavuşabildim
siteden takip ettiğinde gittik evde bulunamadı yazıyor.)
ama eve başka kargo getiriyorlar antisüper arkadaşlar kargosuna göre kapı açıyorum ya ben  :P
genel müdürlükle sürekli muhabbet halindeyiz artık:))
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı nur_568

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 01 Şubat 2012, 00:50:01 »
aras kargo 2 cantammı kaybetti cok kötü kavga ettim sonra cok üstünde durmadım öle gittiler

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 01 Şubat 2012, 00:52:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Evet arkadaşlar bilgilerimizin kargo firmalarında kayıtlı olduğunu şöyle anladım.Çift hat kullanıyorum.Geçenlerde gelen kargomda göndericinin yazmış olduğu numara ile kargo firmasının daha sonra etiketleyip ulaştırdığı cep numarası farklı numaraydı.  ;)

bilgilerin zaten kargo firmalarında kayıt altındadır.bu kargo firmalarının tercihi değil hukuki yasal bir mecburiyettir.kargo yoluyla bir çok suç unsuru teşkil edebilecek şeyler yapılabilir çünkü. ayrıca kargo firmalarına gidip bir kez kargo gönderdinizmi ikinci gönderimde bilgilerinizi söylemenzie gerek kalmadan otamatik girerler ama formaliteden kargo poşetine adres tel yazarsınız kendinizin.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimiçi davidof

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2012, 00:55:08 »
Ben komşuya üzüldüm ama yaw
Zaten adamın hiçbir işi rast gitmezdi.
Bir püskevit bile yar olmadı  ;D
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2012, 01:00:51 »
hiçbir hak talep edemiyorsun bende yaşadım.. adamlar biz teslim ettik dediği an bitiyo iş.. üsteleyemezsinde.. çünkü farklı isme kargo gelirse vermeme hakkına sahipler zıtlaşmayada gelmiyo yani

Çevrimiçi enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 01 Şubat 2012, 01:02:22 »
hiçbir hak talep edemiyorsun bende yaşadım.. adamlar biz teslim ettik dediği an bitiyo iş.. üsteleyemezsinde.. çünkü farklı isme kargo gelirse vermeme hakkına sahipler zıtlaşmayada gelmiyo yani
ama ihbar birakmislar evde yoksunuz diye
hem ihbar var hem teslim edildi deniyor yani kendileri celisiyor

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #19 : 01 Şubat 2012, 01:04:59 »
ama ihbar birakmislar evde yoksunuz diye
hem ihbar var hem teslim edildi deniyor yani kendileri celisiyor

farketmez her şekilde haklı çıkarırlar kendilerini .. tamamen firmanın insafına bakar bana firma bidaha gönderdi .. aynı gün 3 kargo gelmiş hiçbiri yok ortada uyduruk bir imzayla kayboldular adamlar yeminler ediyo sizi biliyoruz annenize verdik diye söylicek söz bırakmıyolar