Gönderen Konu: sizin de basiniza benzer durum geldi mi  (Okunma sayısı 5048 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aktas533

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: sizin de basiniza benzer durum geldi mi
« Yanıtla #30 : 01 Şubat 2012, 09:33:44 »
Böyle bir durum başıma gelmedi. Lakin bulunduğum bölgede şube olmadığından haftanın belli günleri dağıtım yapılıyor. Haftada iki gün sanırım, denk geldin geldin, gelmedin bir hafta daha bekliyorsun kargoyu.  :(
Erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar.. Kadın millettir; devleti yalnızca "o" ayakta tutar.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 01 Şubat 2012, 10:04:32 »
benim başıma da geldi yurtiçi kargo kayıt ediyor mesela isim yazdığınız gibi sizin adres çıkıyor otomatik yolluyor oda mng kargo biraz daha birşeylerden habersiz yanlış kargo geliyor bazen bana geri gönderiyorum isim benzerliği yüzünden liptonda özgür balcı köse diye bir şerefsiz benim adıma kazandım deyip arıyor lipton beni 2 gün boyunca aradı yanlış mı gönderdik diye ben buldum onu sen dedim şerefsizsin adam değilsin yüzüne de söledim cevap vermedi demekki şerefsiz insan çok yanlışlığı düzelttim ama lipton haksız kazanç sağlamak isteyen birisi olarak bizden daha hediye kazanamaz o şahıs dedi...
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2012, 10:05:35 Gönderen: Marlboro »

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2012, 10:05:06 »
benim kargoyla hiç sorunum olmadı sadece aras bazen kapıya atıp gidiyor ufak tefek şeyleri  tek sorun o diyebilirim  ,rast gelirse apartmanda biri alıp içeri koyuyor kargomu ..

En sevdiğim yurt içi kargo buradaki çalışanlar çok iyiler evde olmasam bile ertesi gün tekrar  dağıtıma çıkartıyorlar  ya da apartmandan birine teslim ediyorlar..
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı nuray.uzunc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2012, 10:08:24 »
benimde eşime gelicek olan bir kargo firma tarafından bana teslim edilmiş gözüküyordu Kargoyu aradığımda evde olmadığınızdan kargoyu bırakmadan gitmiş arkadaş, bana teslim gözüküyormuş ben o gün evde bile değildim dedim bugün getireceğiz deyip getirmişlerdi. Bazen yapıyorlar yani takip etmek şart Bunu yapan Aras Kargoydu tabi

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 01 Şubat 2012, 10:29:35 »
mng bulunduğum yere servisi yokmuş coğu ürünüm geri gönderilmiş bu yüzden.firmayı aramasam haberim bile olmucak. ups tam bi rezillik haftada bir servisi var buraya oda sabah 5 de komşum adamı kovalamıştı bu saatte gelinirmi diye onlarda artık nöbetciye bırakıp gidiyorlar ;D

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #35 : 01 Şubat 2012, 10:32:16 »
normalde başkasına verme yetkileri yok. benim bir kargomu da komşuya vermişler ama ismini bilmediğimden tanımıyorum dedim. az kalsın kargo elemanını işten atacaklardı başkasına verdi diye.

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 01 Şubat 2012, 10:39:39 »
simdi kargoyla gorustum hata firmadan kaynaklaniyor firmaya iade edilmis

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #37 : 01 Şubat 2012, 10:47:58 »
Bende babamın adını verdim firmaya onun calıstıgı yere gondericektim kargoyu. Onun yerine bizim eve gönderdi yurtiçi kayıt altındayız evet. Bendende selva pakeyi için kargo ucreti alındı selvaya ilettim durumu surat kargo gittigidiyordan alısveriş yapan birinin faturasını bana kesmiş nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir dikkatsizlik.
Esra sende arkasını bırakma mutlaka cozum bulsunlar.

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 01 Şubat 2012, 11:13:26 »
ben de bir kaç kez mng kargo ile ödemeli kargo geldi teslim aldım bitti unuttum tekrar kargo bekliyorum bi gün mng görevlisi geldi faturayı uzattı dedim koli nerede o yok dedi bu 1,5 ay önce gelen gelen ödemeli kargonun faturası nasıl yani dedim açık çıkmış benden tahsilata gelmişler dedim siz ödemeli kargoyu hemen parayı alıp vermyorumusnuz ewet diyo ama bazen para çıkışmayınca sonra almaya gidelim diyoruz 1,5 sonra tabi ben makbuzları felan tutmadım attım müdünü bilemkini arayınca gittiler gelmediler 7-8 tl bişey ama niye ödediğim şeyi tekrar ödiyim bide 1,5 ay sonra açığınızı benmi kapatıcam sizin dedim  belki aldın benden ödemedin ben nerden inanayım size dedim sinir etmişti o yüzden mng yi hiç sewmem
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #39 : 01 Şubat 2012, 13:10:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bende babamın adını verdim firmaya onun calıstıgı yere gondericektim kargoyu. Onun yerine bizim eve gönderdi yurtiçi kayıt altındayız evet. Bendende selva pakeyi için kargo ucreti alındı selvaya ilettim durumu surat kargo gittigidiyordan alısveriş yapan birinin faturasını bana kesmiş nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir dikkatsizlik.
Esra sende arkasını bırakma mutlaka cozum bulsunlar.

yok kuzum ya uğraşamam ufak hesaplar bunlar daha önemli işlerim var  ???