0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EN çekingen üye:EN kurnaz üye: ayan,calculus07,eyefive??EN sempatik üye: papatyaEN havalı üye: EN tatlı dilli üye: gizemliEN sivri dilli üye: calculus07,smileEN çenesiz üye: logocukEN espirili üye:biolog tabikiEN fedakar üye: EN karizmatici üye: söztenEN güzel avatarı olan üye:külkedisiEN güzel imzası olan üye:EN çok merak ettiğiniz üye:EN çok tanışmak istediğiniz üye: admindi onu da gördüm:))EN şanslı : EN komik :EN iyi niyetli :EN masum : masumkediEN otoriter mod: ysr hayalkuzum*4 EN süpper mod : gizemli EN bi en üye :EN iyi ödül kazanan : kare,diazemEN safım diyen : yokisteyokEN sert : ysr
way be ne kadar kötü şey varsa beni yazmış nilgün hanım oyle olsun
ama kötü değil armağan yaa sivri dillik bi yerde açıksözlülük , kurnazlık bi yerde akıllılık, çenesi düşüğe bişey bulamadım ama ya küsmeyin herşeye sanırım bende en kırıcı üye olcam bu gidişle
yani bencede silinmesin ama armağanla selçuk geröekten alındıysanızve bu yüzden silenecekse ben sileyim yorumlarımı
Şanslıda adım geçiyor umarım nazar değmez.Söylemeyi unuttuydum aklımda geldi şimdi geçen hafta 2 ipad birden kazandım gene