0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yuhh arkadaş ne kurnazlığımı gördünüzde en kurnaz oldum iyiki hakkımla hediye kazandım yeteneğimle harbiden forumda büyük ödül kazandınmı yapıştırmalar yakıştırmalar başlıyor her kampanyaya katılmam, çekilişlerden 1 adet bile hediye kazanmadım. ama sadece slogan yarışmalarından hakkımla yeteneğimle jüri seçimiyle hediye kazanıyorum kurnaz oluyorum.yuh diyorum pes diyorum
EN çekingen üye:asidemirEN kurnaz üye:calculusEN sempatik üye:eyefiveEN havalı üye:gizemliEN tatlı dilli üye:papatyaEN sivri dilli üye:calculusEN çenesiz üye:calculusEN espirili üye:biologEN fedakar üye:sözten (fotolar)EN karizmatik üye:devrimEN güzel avatarı olan üye:benn:) oğluşum EN güzel imzası olan üye: smileEN çok merak ettiğiniz üye:adminEN çok tanışmak istediğiniz üye:çilekreçeliEN şanslı : söztenEN komik :biologEN iyi niyetli :esmanur heraEN masum masumkediEN otoriter mod: hayalkuzumEN süpper mod : hepsiEN bi en üye : papatya89
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyuhh arkadaş ne kurnazlığımı gördünüzde en kurnaz oldum iyiki hakkımla hediye kazandım yeteneğimle harbiden forumda büyük ödül kazandınmı yapıştırmalar yakıştırmalar başlıyor her kampanyaya katılmam, çekilişlerden 1 adet bile hediye kazanmadım. ama sadece slogan yarışmalarından hakkımla yeteneğimle jüri seçimiyle hediye kazanıyorum kurnaz oluyorum.yuh diyorum pes diyorum kızma ne yapalım soru işareti koydumda sizi seçmiş arkadaşlar ne yapalım sanırım en akıllımız manasında söylemişlerdir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyuhh arkadaş ne kurnazlığımı gördünüzde en kurnaz oldum iyiki hakkımla hediye kazandım yeteneğimle harbiden forumda büyük ödül kazandınmı yapıştırmalar yakıştırmalar başlıyor her kampanyaya katılmam, çekilişlerden 1 adet bile hediye kazanmadım. ama sadece slogan yarışmalarından hakkımla yeteneğimle jüri seçimiyle hediye kazanıyorum kurnaz oluyorum.yuh diyorum pes diyorum kızma ne yapalım soru işareti koydumda sizi seçmiş arkadaşlar ne yapalım sanırım en akıllımız manasında söylemişlerdir iyide niye beni oraya aday gösterdin aklında 1 şey olmasa, demekki 1 sinsilik var. bende seni sinsi diyemi yazayım oraya kurnazlık farklı,zekilik-akıllılık farklıdır. ben o yakıştırmayı kabul etmiyorum gereksiz 1 başlık haydi ben espriye vuruyorum işi, calculus07 armağanda aynı şekilde anlayışlı espri kaldırır ama kurnaz lafı her yerde olumsuzdur