Allah Analı Babalı Büyütsün İnş.
Allah hayırlı evlat olmasını nasib etsin hayırlı güzel ömrü olsun... Analı babalı mutlu bir şekilde hayatını geçirsin inşş
hayırlı, ugurlu olsun Pınarcım, cok sevindim...
Oy kurban olurum onu yaradana Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
çok sevindimm

Darısı formumuzdaki diğer hamile arkadaşlarımza inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın
Şansı her daim açık olsun.
iyi dilekleriniz için hepinize çook teşekkür ederim.Allah isteyen herkese versin ve şuan hamile olan herkese kolay doğumlar nasip etsin.Benim pek kolay olmadı 3gün boyunca hastanede normal doğum yapıcam diye sancı çektim sonunda bebek büyük diyesezeryana aldırlar ultrasonda kilosunu yanlış hesapladıkları için normal doğum olacak diye tahmin ederken son anda sezeryan oldum.Ama oğlumu kucağıma alınca o ağrılar sızılar hepsi unutuldu
canım benim hic kolay degil hele o sancıları cekip sonrada sezeryana alınmak dahada kötü darısı bizlere artık bakalım 1 ayım kaldı benimde allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah
gözünü aydın olsun güzel günlerde büyüsün inş.
g.olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,bizde 2 aylık olduk nasıl büyüdüğünü anlamıycaksın bile onunla geçirdiğin her anının tadını çıkar valla

gazsız sancısız,bol sütlü günler sizinle olsun inşlh