0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre bey 1 haziran ı sabırsızlıkla bekliyorum belki yüzümüz günlük de gülmedi belki aylık yani ipone da güler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinemre bey ben daha önce bir teklif sunmuştum sınırsız oynama konusunda aceba son durum nedir bu konudaki çalışmalarınız birde hadiye için x siteden atıyorum 50 t.l lik alışveriş çeki de olabilir diye düşünüyorum ...Merhaba, önerileriniz için öncelikle teşekkürler.Yeni sistemimiz 15 gün sonra yani 1 haziran itibari ile aktif olacak. Sürpriz olsun diye düşünüyoruz Hediye çeki konusuna gelince değerlendirilebilir de alan daraltma yaşamış oluruz diye düşünüyoruz sebebi şu X sitesinden ya da firmasından hediye çeki demek, o firmadan bir şekilde kullanıcımızı alışverişe teşfik etmek ya da zorlamak gibi geliyor bize. Bunu da şu aşamada etik bulmuyoruz ama talepler yoğunlaşırsa tabii ki bunu da sağlayabiliriz...Saygılarımızla..
emre bey ben daha önce bir teklif sunmuştum sınırsız oynama konusunda aceba son durum nedir bu konudaki çalışmalarınız birde hadiye için x siteden atıyorum 50 t.l lik alışveriş çeki de olabilir diye düşünüyorum ...