Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 88961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan

PIRANHA QUINN ULTRA 4 GB DİJİTAL MP3 ÇALAR Kazanan Talihli Kullanıcımızın Adı Aysel Aden. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
Laccess Dayanıklı İp Kablolu Mikrofonlu Kulaklık İçin 40 saniyenizi ayırın, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da günün hediyesini siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ardasugar

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Oglumun sansına artık anladım benim şansım yok...
    • Radyo Hosting Site Hosting Tasarım
bukadar mı şansızlık çogunluk çıkan rakamlar 1,5.8,11,20 maşallah ben bunlarla guzel bulcam şansı yaa. ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
bukadar mı şansızlık çogunluk çıkan rakamlar 1,5.8,11,20 maşallah ben bunlarla guzel bulcam şansı yaa. ;D ;D ;D ;D

Belli mi olur bakarsınız artık sadece 1. ye hediye vermeyiz ;) Tıklamaya devam.. Saygılarımızla..

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Son 12 Saat! Laccess Dayanıklı İp Kablolu Mikrofonlu Kulaklık İçin 40 saniyenizi ayırın, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da günün hediyesini siz kazanın.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan

Laccess Dayanıklı İp Kablolu Mikrofonlu Kulaklık kazanan kullanıcımızın adı Gürkan Türkaslan. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
PIRANHA Nostaljik Ses İzolasyonlu Mikrofon kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin daki yerinizi alın, bu güzel ödülü siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan!

« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2012, 10:33:51 Gönderen: emresamur »

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
PIRANHA Nostaljik Ses İzolasyonlu Mikrofon kazanan kullanıcımızın adı Selvet Ak kullanıcımızı tebrik ederiz.
Microsoft Kablosuz Mouse kazanmak için 40 saniyenizi ayırın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da günün hediyesini siz kazanın.

Yüz Tık'la Kazan!

« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2012, 11:28:35 Gönderen: emresamur »

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Son 5 Saat !

Microsoft Kablosuz Mouse kazanmak için 40 saniyenizi ayırın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da günün hediyesini siz kazanın.

Yüz Tık'la Kazan!

Çevrimdışı ertekin709

• Acemi Kampanyacı
  • **
Emre bey artık umudu kestim.konuşmuştuk daha önce.Aynı kişiler bir yolunu bulup yüksek puan alıyor diye.Bugünde aynı şey oldu.Bugün facebookta yukarıdaki mesajı gördüm oynamak istedim sayfaya girdim baktımki yine aynı olay vazgeçtim çıktım sayfadan.Neyse herkese bşarılar.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Emre bey artık umudu kestim.konuşmuştuk daha önce.Aynı kişiler bir yolunu bulup yüksek puan alıyor diye.Bugünde aynı şey oldu.Bugün facebookta yukarıdaki mesajı gördüm oynamak istedim sayfaya girdim baktımki yine aynı olay vazgeçtim çıktım sayfadan.Neyse herkese bşarılar.

Ertekin bey, merhabalar, sizinle telefonla görüşmüştük evet hatırlamaktayım. Ve size gerekli bilgileri vermiştim, sitemizde çok açık ve net şekilde söylüyorum hile ihtimali % 0 dır. İstediğiniz yazılım mühendisine sistemimizi inceletebilirsiniz. Bu konuda böyle bir durum söz konusu olsa, 3 ocak 2012 tarihinden beri her gün hediyeler gönderiyoruz, yurdun 4 bir yanına kargo göndermez, hediyeleri göstermelik gönderdiğimizi dillendirirdik. Tüm kargo gönderim ( takip forumlarını ) forumlarını paylaşabiliriz gönül rahatlığı ile.

Saygılarımı sunar, başarılar dilerim..

Emre Samur

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
     Microsoft Kablosuz Mouse Kazanan Talihli Kullanıcımızın Adı İclal Altınok. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
     Annenize Sinbo Ekmek Kızartma Makinesi kazanmak istemez misiniz? Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin daki yerinizi alın,hediyeyi siz kazanın.

Yüz Tık'la Kazan!

« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2012, 16:32:02 Gönderen: emresamur »