Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85825 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Max 5302 puan yapabildim. Yahu bu birinci olanlar nasıl 5800lere ulaşıyorlar?

Tamamen şansa dayalı bir sistem 4500 leri de 6000 leri de göreceksiniz.. şüpheniz olmasın.. ama ortalama genelde edindiğimiz istatistiklere göre 4500 - 6000 aralığında üyelerimizin kazandığı puanlar...

İyi şanslar...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
SINBO ŞARJ EDİLEBİLİR TRAŞ MAKİNESİ'ni kazanan site kullanıcımızın adı Uğurhan Fettahlı. Kendisini Tebrik Ederiz.
Sandisk Cruzer® Blade™ USB 8GB MAVİ Kazanmak için 2 dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın, adresinize kargolayalım. yuztik.com

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Sandisk Cruzer® Blade™ USB 8GB MAVİ kazanan kullanıcımızın adı Mustafa Muhammed. Kendisini tebrik ederiz.

Günün hediyesi PIRANHA Nostaljik Ses İzolasyonlu Mikrofon. 2 dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın. İyi şanslar. yuztik.com
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2012, 00:28:43 Gönderen: emresamur »

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER, SİYAH Kazanan kullanıcımızın adı F. NİGAR KUMRAL. Kendisini tebrik ederiz..
90 TL değerinde Genius USB Bağlantı Dahili Mikrofonlu Webcam kazanmak için iki dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın.
yuztik.com

Saygılarımızla..

Çevrimdışı Tifosi

• Acemi Kampanyacı
  • **
CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER, SİYAH Kazanan kullanıcımızın adı F. NİGAR KUMRAL. Kendisini tebrik ederiz..
90 TL değerinde Genius USB Bağlantı Dahili Mikrofonlu Webcam kazanmak için iki dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın.
yuztik.com

Saygılarımızla..

Güzel hoş fakat muhtemelen siteden-server'ınızdan kaynaklı şu aşırı gecikme sorununu çözerseniz memnun kalırım. Çok geç tepki veriyor site tıklamalara.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
yuztik.com

Saygılarımızla..

Güzel hoş fakat muhtemelen siteden-server'ınızdan kaynaklı şu aşırı gecikme sorununu çözerseniz memnun kalırım. Çok geç tepki veriyor site tıklamalara.

sistemimiz serverda güncellemeye gidecek 2 gündür oluşan yavaşlamanın farkındayız... buna şişme deniyor... bir yandan olumsuz bir yandan olumlu gelişme..olumsuz oluşu yavaşlayışı, olumlu gelişme ise talebin arttığının mesajını vermiş olması bize :)

En kısa sürede sistem eski hızına kavuşacaktır...

Bilgilerinize...

İlginiz için teşekkürler,

Saygılarımızla..

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Bugünün hediyesi harika ama maalesef kaçırdım  :D sabah işe gelmeden önce ilk iş yüztik sitesine uğramak oluyor. :D
işyerinde maalesef bu siteyede giremiyorum ???

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Bugünün hediyesi harika ama maalesef kaçırdım  :D sabah işe gelmeden önce ilk iş yüztik sitesine uğramak oluyor. :D
işyerinde maalesef bu siteyede giremiyorum ???

ilginiz harika...

yuztik.com ekibi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz....

En kısa sürede hediyeyi kazanmanız dileği ile....

Saygılarımızla..

Çevrimdışı okumral

• Yeni Kampanyacı
  • *
Kesinlikle güvenilir ve işine saygılı bir firmanın kampanyası arkadaşlar..
Eşim CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER ödülünü kazandı. Yetkililer adres kaydı olmasına rağmen adres teyidi için tekrar aradılar ve 3 gün içinde ücretsiz bir şekilde orjinal kutusunda adresimize ulaştı.
Böyle firmaları desteklemeliyiz.. Teşekkürler..

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
93 tık hakkım varken bugünkü tık hakkınız doldu diye uyarı geldi.Bu hata daha önce de oldu.Siteye tekrar giriş yapmak istediğimde ise giriş yapamıyorum.  :o  :o