Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85800 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı acemi piyanist

• Usta Kampanyacı
site göçtü  ;D bakıma almışlar  :P
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
yeriniz ankarada. Orayamı kargolayacak? Hoparlöre bende baktım bilgisayara bağlı değilken daha büyük bir cızırtı var arızalı. Küçük plastik bişey zaten değmez kargoyla uğraşmaya. çöpe gidecek hiçbir işe yaramaz.

Bence ürünü yollamadan önce kontrol etmelisiniz. Biz oyun oynamayı bıraktık harcanan zaman belkide bugüne kadar yapılmış en yüksek puanı yapıp 6174 karşılığında arızalı dandik birşey yollandı. Daha birşey demiyorum.

Yerimiz Ankara' da olduğu için tabii ki Ankara'ya kargolanması gerek. Sitemizde hediyeleri ücretsiz kazanıyorsunuz ve hediye ettiğimiz ürünlerin teşhirlerini günün hediyesi kısmında yapıyoruz... Tamamen ücretsiz olan hediyeleri beğenip beğenmemek tabii ki tercih meselesi ve oynayıp oynamamanız da sizin insiyatifinizde... Biz sizlere sıfır hediyeler yolluyoruz doğal olarak sıfır gelen kutuları açıp orjinalliklerini bozmuyoruz. Sıkıntı olursa da çözeceğimizi bildiriyoruz. Ama zaten 0 TL harcayarak kazandığınız üründe sorun çıktığında onunda size 0 TL ye mal olmasını istiyorsanız sitemize girip girmeme konusunda insiyatif sizin.

yazdığınız yazıda arızalı dandik birşey yollandı diye dile getirmişsiniz... Sıfır ürünün arızalı çıkıp çıkamayacağını bilme şansımız yok ve yollanan ürünü internette araştırın isterseniz... Şu an dünya üzerinde 0 hatalı ürün üretme garantisi veren hiçbir firma bulunmamakta.

Son olarak size sorunu çözelim kargolayalım diye bildirdik. Yollayıp yollamamakta sizin tercihiniz... Doğal olarak siteye girip girmemekte...

İlginiz için teşekkür ederiz...

Saygılarımızla...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Sevgili Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin takipçileri, sitede oluşan yoğunluktan dolayı sistemimizde yavaşlamalar başlamıştı son 3-4 gündür. Bu sorunun çözülmesi için yazılım mühendislerimiz sunucu deneme ve araştırmaları yapmaktadırlar. En kısa sürede sitemiz yeniden aktif olacaktır.

Bu güncelleme sitede yavaşlamalar olmadan hızlı olarak kullanabilmeniz için ve siz sayın kullanıcılarımızın memnuniyeti için yapılmaktadır.

Saygılarımızla..

Çevrimdışı Tifosi

• Acemi Kampanyacı
  • **
Şu an bakımda olduğunu belirten sayfa da gelmiyor, sayfaya bağlanamıyor.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
sevgili yuztik.com takipçileri, internet sitemiz size daha hızlı hizmet verebilmek adına güncellenmiştir,

İyi şanslar dileriz..

yuztik.com Ailesi

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
ben kaç gündür hiç oynayamıyorum site o kadar yavaşlamıştı ki  oynamak bile mümkün değildi   inşallah şimdi daha iyi olmuştur evden bakarım.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2012, 11:58:44 Gönderen: Esmanur »

Çevrimdışı ismail2776

• Usta Kampanyacı
ben bugün oynadım ama biraz yavaş gibi geldi.
blogumu takip edermisiniz.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Arkadaşlar bilgisayar kamerası olduğu gün oynamayı unutursam bana özel mesaj atabilirmisiniz günün hediyesi kamera diye  :) kaçırmak istemiyorum .

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
ben kaç gündür hiç oynayamıyorum site o kadar yavaşlamıştı ki  oynamak bile mümkün değildi   inşallah şimdi daha iyi olmuştur evden bakarım.

şuan çok iyi bir sisteme geçiş yaptık, pazar günü de gerekli tüm altyapı hazırlıkları tamamlanarak site en hızlı hale getirilecektir...

Saygılarımla..

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
ben bugün oynadım ama biraz yavaş gibi geldi.

şuan çok iyi bir sisteme geçiş yaptık, pazar günü de gerekli tüm altyapı hazırlıkları tamamlanarak site en hızlı hale getirilecektir...

Saygılarımla..