Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gerekyok

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yuztik.com için bir kaç yenilik tasarlanmakta ve öncelikle sizleri bilgilendirmek istedim...

Şubat ayı itibari ile 31 aralık 2012 ye kadar toplam puan sistemi de sistemimize eklenecek ve yıl puanında en çok puanı alan kullanıcımıza iphone 4s hediye etmeyi tasarlıyoruz...

Sisteme mesajlaşma kısmı eklenerek mailden ziyade site içi bilgilendirme ve admin ile direkt bağlantı kurma durumunu da tasarlamaktayız...

Bizi takip etmeye devam edin...

Saygılarımızla...

yuztik.com ailesi..

Güzel bi fikir, kutluyorum. Fakat Yıllık değil de, aylık yada haftalık toplam puana göre ve tabii ki yıllık ödüle nispeten daha düşük maliyetli ödüller vermeniz daha iyi olabilirdi bence. Yani öyle olsa daha mı mutlu olurdum ne  ;D

Değerlendirelim bunu...

Saygılarımızla..

nee 1 yıl mı hahaha sanki araba veriyolar. reklam yapacaksınız diye insanlarada eziyet etmeyin artık ..
1 yıl boyunca hergün tıklayan birinin akıl sağlığından kesinlikle şüphe edilir.  günlük iyi en fazla haftalık olur bu oyun.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
yuztik.com için bir kaç yenilik tasarlanmakta ve öncelikle sizleri bilgilendirmek istedim...

Şubat ayı itibari ile 31 aralık 2012 ye kadar toplam puan sistemi de sistemimize eklenecek ve yıl puanında en çok puanı alan kullanıcımıza iphone 4s hediye etmeyi tasarlıyoruz...

Sisteme mesajlaşma kısmı eklenerek mailden ziyade site içi bilgilendirme ve admin ile direkt bağlantı kurma durumunu da tasarlamaktayız...

Bizi takip etmeye devam edin...

Saygılarımızla...

yuztik.com ailesi..

Güzel bi fikir, kutluyorum. Fakat Yıllık değil de, aylık yada haftalık toplam puana göre ve tabii ki yıllık ödüle nispeten daha düşük maliyetli ödüller vermeniz daha iyi olabilirdi bence. Yani öyle olsa daha mı mutlu olurdum ne  ;D

Değerlendirelim bunu...

Saygılarımızla..

nee 1 yıl mı hahaha sanki araba veriyolar. reklam yapacaksınız diye insanlarada eziyet etmeyin artık ..
1 yıl boyunca hergün tıklayan birinin akıl sağlığından kesinlikle şüphe edilir.  günlük iyi en fazla haftalık olur bu oyun.

süreç 15 şubatta başlayıp 15 mayısta bitecek sanırım .. Son planlamamız bu yönde, ama haftalık olarak ipad vermemiz söz konusu değil...

Açık hali ile forumu da incelemişseniz biz etik çalışan, hergün kullanıcılarımıza hediyesini gerçekten yollayan ve kimseye haksızlık yapmamaya özen gösteren bir şirketiz.

Bu nedenle de realist yaklaşıyoruz olaylara. Bir çok reklam görebiliyoruz tıkla ipad kazan vb ama geri dönüşümde hediyeyi kazananı pek göremiyoruz.
Bu nedenle veremeyeceğimiz sözlerin altına da imza atmak istemiyoruz... Kullanıcı hergün girmezse bile girdiği gün günün hediyesini zaten kazanma şansına devam ediyor...

İphone u isteyen varsa da en yüksek puanı almalı belirlenen süreç içinde...

Şanslı olan kazansın diyor, saygılarımı sunuyorum...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
PHILIPS SHP1900 AKS IC ORTAM MUZIK SETI PROFESYONEL KULAKLIK Kazanan kullanıcımız İzmir'den Seda Vatansever. Kendisini tebrik ederiz.
Günün Hediyesi Sandisk Cruzer® USB 8GB SİYAH yuztik.com/index.php?page=daily_gift 2 dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın. Herkese bol şanslar dileriz...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Sandisk Cruzer® USB 8GB SİYAH ödülünü kazanan site kullanıcımızın adı Alper Yazıcı. Kendisini tebrik ederiz.

Günün hediyesi ise Logitech Wirelees Mouse .. 2 dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın. Herkese bol şanslar... yuztik.com

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Sıralama güncel mi oluyor diyelim ki bu sahah oynadım aynı anda listede oluyormuyum acaba

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Sıralama güncel mi oluyor diyelim ki bu sahah oynadım aynı anda listede oluyormuyum acaba
ewet anında oluyorsunuz tık listesine bakabilirsiniz.

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
ben de katıldım teşekkürler mause da ihtiyacım vardı ama yine olmadı  :)

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Sıralama günce olmakta tıkladığınız an sisteme işlemekte. Gün çekilişleri gece 12 de başlar ertesi gün gece 12 ye kadar devam eder. Bu süreç içinde üyeliğinizle maksimum tıklama hakkınız 100 dür. Bu 100 tıklama sonucunda elde ettiğiniz puana göre sıralama oluşuyor ve birinci koşulsuz şartsız hediyemizi kazanıyor.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Günün Hediyesi Logitech Wirelees Mause'u kazanan kullanıcımızın adı Gökçe Zeyrek, Kendisini tebrik ederiz..

Erkekler Eşinizi; Kadnlar Kendinizi sevindirin. Günün hediyesi Sinbo Saç Düzleştirici... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Herkese bol şanslar!

Çevrimdışı dogi1907

• Yeni Kampanyacı
  • *
Max 5302 puan yapabildim. Yahu bu birinci olanlar nasıl 5800lere ulaşıyorlar?