yuztik.com için bir kaç yenilik tasarlanmakta ve öncelikle sizleri bilgilendirmek istedim...
Şubat ayı itibari ile 31 aralık 2012 ye kadar toplam puan sistemi de sistemimize eklenecek ve yıl puanında en çok puanı alan kullanıcımıza iphone 4s hediye etmeyi tasarlıyoruz...
Sisteme mesajlaşma kısmı eklenerek mailden ziyade site içi bilgilendirme ve admin ile direkt bağlantı kurma durumunu da tasarlamaktayız...
Bizi takip etmeye devam edin...
Saygılarımızla...
yuztik.com ailesi..
Güzel bi fikir, kutluyorum. Fakat Yıllık değil de, aylık yada haftalık toplam puana göre ve tabii ki yıllık ödüle nispeten daha düşük maliyetli ödüller vermeniz daha iyi olabilirdi bence. Yani öyle olsa daha mı mutlu olurdum ne 
Değerlendirelim bunu...
Saygılarımızla..
nee 1 yıl mı hahaha sanki araba veriyolar. reklam yapacaksınız diye insanlarada eziyet etmeyin artık ..
1 yıl boyunca hergün tıklayan birinin akıl sağlığından kesinlikle şüphe edilir. günlük iyi en fazla haftalık olur bu oyun.
süreç 15 şubatta başlayıp 15 mayısta bitecek sanırım .. Son planlamamız bu yönde, ama haftalık olarak ipad vermemiz söz konusu değil...
Açık hali ile forumu da incelemişseniz biz etik çalışan, hergün kullanıcılarımıza hediyesini gerçekten yollayan ve kimseye haksızlık yapmamaya özen gösteren bir şirketiz.
Bu nedenle de realist yaklaşıyoruz olaylara. Bir çok reklam görebiliyoruz tıkla ipad kazan vb ama geri dönüşümde hediyeyi kazananı pek göremiyoruz.
Bu nedenle veremeyeceğimiz sözlerin altına da imza atmak istemiyoruz... Kullanıcı hergün girmezse bile girdiği gün günün hediyesini zaten kazanma şansına devam ediyor...
İphone u isteyen varsa da en yüksek puanı almalı belirlenen süreç içinde...
Şanslı olan kazansın diyor, saygılarımı sunuyorum...