Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85700 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Emre bey kazandığım hediye bugün yurt içi kargo ile geldi. Teşekkürler. Dergi içinde ayrıca teşekkürler.

Rica ederim ne demek, dergiye göz atarsanız bizi göreceksiniz, saygılarımızla :)

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
bi ben kazanamadım yüztık.com dan  :(
lonesome cowboy

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
bi ben kazanamadım yüztık.com dan  :(

Umarım kazanırsınız..

Başarılar.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
Emre bey kazandığım hediye bugün yurt içi kargo ile geldi. Teşekkürler. Dergi içinde ayrıca teşekkürler.

Rica ederim ne demek, dergiye göz atarsanız bizi göreceksiniz, saygılarımızla :)

Buraya mesaj yazdıktan sonra gördüm :D Bu uğurda başarılar.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
bende martın 30 da creatıve hoparlör kazandım arkadaşlar bizlerla konuyu paylaşn arkadaşıma teşekkürler ediyorum

Çevrimdışı leyle2011

• Yeni Kampanyacı
  • *
Yüztık tam da "-aman bende şans ne gezer" diye düşündüğüm anda kazandırdı..28 Mart'ta Siemens telefon kazandım.Bir de süratle kazandığım hediyeyi gönderdiler.Bonus olarak Ekonomist dergisiyle beraber:)Harika bir site.
Çok teşekkürler Yüztık.com...Dilerim kalan boş reklam kutucuklarınız en kısa sürede reklam alır...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Yüztık tam da "-aman bende şans ne gezer" diye düşündüğüm anda kazandırdı..28 Mart'ta Siemens telefon kazandım.Bir de süratle kazandığım hediyeyi gönderdiler.Bonus olarak Ekonomist dergisiyle beraber:)Harika bir site.
Çok teşekkürler Yüztık.com...Dilerim kalan boş reklam kutucuklarınız en kısa sürede reklam alır...

çok teşekkürler...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
bende martın 30 da creatıve hoparlör kazandım arkadaşlar bizlerla konuyu paylaşn arkadaşıma teşekkürler ediyorum

çook teşekkürler!

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
PIRANHA QUINN ULTRA 4 GB DİJİTAL MP3 ÇALAR kazanan talihli kullanıcımızın adı Gözde Karatoprak. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
Bir Buket Meyve den Bir Kutu Çikolata kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da ki yerinizi alın, hediyeyi siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan.
Herkese İyi Şanslar.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER Kazanan Talihli Kullanıcımızın Adı Aysun Güler. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
Microsoft Kablosuz Mouse kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a 2 dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan.