0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kitapla arası iyi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimparodan kitap kazanmıştım da seçenekler şunlar hangisi iyidir yardımcı olmak isteyen olursa memnu-mesut olurumKüçük Mucizeler DükkanıİskenderSecretAklından Bir Sayı TutBir Gün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKitapla arası iyi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimparodan kitap kazanmıştım da seçenekler şunlar hangisi iyidir yardımcı olmak isteyen olursa memnu-mesut olurumKüçük Mucizeler DükkanıİskenderSecretAklından Bir Sayı TutBir Günher kampanyacı bir gün secret okuyup nasıl büyük hediyeler kazanacağını anlamalıdır
aklından bir sayı tut kitabıını sevmiştim ben. emekli bir dedektif var çok kasıntı biri, esrarengiz cinayteleri çözüyor. başları biraz sıkıcı başlıyor amaiskenderi elif şafak hayranları pek beğenmedi biliyorumküçük mucizeler dükkanı çok popüler ama sizin pek seveceğinizi sanmıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaklından bir sayı tut kitabıını sevmiştim ben. emekli bir dedektif var çok kasıntı biri, esrarengiz cinayteleri çözüyor. başları biraz sıkıcı başlıyor amaiskenderi elif şafak hayranları pek beğenmedi biliyorumküçük mucizeler dükkanı çok popüler ama sizin pek seveceğinizi sanmıyorum niyeymiş ki bakayım bi idefixten de konusu neymiş az sayfalı resimli filan olsa daha iyi olurda öyle bir kitap yok sanırım