Ben de beğenerek izliyorum inanılmaz bilgili ve geçmişi çok parlak bir adam olduğunu biliyorum.Yanlış hatırlamıyorsam yaptığı doktora tezi amerikada yılın tezi olarak seçilmiş boğaziçi mezunu abimiz.
Televizyon dünyasında bir tane insanlık dışı insan tanırım Celal Pir hayatında 2 saatten fazla uyuduğunu kimse bilmez manyak bir insanlık dışı yaratık..neysee.....
Hay Allah Ayla Hanım'ın dükkanına gitmedim yawe...kısmet artık....Erzincan'ın kebabı leblebisi döneri peyniri meşhurdur ama peynir bidona basıldığı için rahmetli oldu diyebiliriz....
eşimde izliyor hayran resmen adamın işine keşke bende bu adamın işini yapmsam diyooor
ama ben tahammül edemiyorum hep yağlı şeyler yiyor her haltı biliyor ağzını şapırdatarak ve 10 parmak yiyor ve bana göre en gıcığıda şarapsız sofraya oturmuyor gerçi Türkiyedeki gittiğ yerlerde çok içmiyor ama yurtdışında yapıyordu ya önceden adam şarabı tatmadan kokusundan anlıyordu:))
Türk tvlerinde ki açık ara en iyi program , yanında çalışanlar da çok şahslı
birde anthony bourdain seyretseniz tam bir gurme yemediği bir şey yok vedat milor genelde et yiyor ve şarap üstüne uzmanlaşmış bir kişi,bence gurmelik farklı tatları çekinmeden yiyebilmek.Yine discovery kanlada bu şekilde 2 tane daha program vardı kesinlikle sınır tanımıyorlar
öldürüyor bu adam beni süper yemekleri tanıtıyor
gurme murme de, çok pis yemek yiyor be...
ben istemem bununla aynı sofrada yemek öggk 
Hahahah haklısın.Bencede sanki içinde başlasıda var ikisi birlikte yemek yiyo

Allahtan yemeğin hepsini bitirmiyo ıyyy