Gönderen Konu: Kendine kampanyacı diyenler bi bakabilir mi !!  (Okunma sayısı 2184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: Kendine kampanyacı diyenler bi bakabilir mi !!
« Yanıtla #10 : 26 Aralık 2011, 08:28:56 »
Ne kadar da haklı.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #11 : 28 Aralık 2011, 18:09:20 »
Vallahi ne kadar antika insan var beni buluyor.Bir diğer problemde davet olayı çıktı şimdi.Mesaj atıyor göndersem beğenir misin filan diye.Bende uygulamaya bağlı dedim.Tek face kullanıyorum ve normal hayattan kişilerde var bu yüzden seçici davranıyorum yarışmalarda.Gönderdi forum trabzon diye birşey bende her yarışmaya katılmıyorum dedim haklı olarak face de her uygulamaya girmek istemiyorum anasayfadada kalabalık olmasınıda istemiyorum ama genel herkesin girdiği nivea arçelik vb. gibi gönderirseniz kabul ederim dedim.Gelen cevap, siz herşeyi karşılık yapıyorsunuz demek ki o zaman size güle güle diyip sildi ve sanırım şikayet etmiş ceza almışım mesaj atamıyorum mesajlı yarışmalara katılamıyorum.Kim karşılıklı yapmış oluyor şimdi burda siz karar verin kendiside forumdan bir arkadaş sanırım ama nickini bilmiyorum.Bunu okursa da ceza almamı sağladığı için teşekkür ediyorum kendisine.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 28 Aralık 2011, 18:11:37 »
Kampanya için farklı bir face açın bence hemen.Çunku bir süre sonra gerçek facenizdeki fotografları çalmaya olur olmadık yerlerde taciz etmeye başlıycak kişiler olucak.Bunu adabıyla yapanda var lafım yok zaten onlara ama sizin için en hayırlısı bu olucaktır.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #13 : 28 Aralık 2011, 18:12:43 »
ismi ne belki biz tanırız.. Diazeme katılıyorum bencede kampanya için yeni hesap alın.

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #14 : 28 Aralık 2011, 18:22:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kampanya için farklı bir face açın bence hemen.Çunku bir süre sonra gerçek facenizdeki fotografları çalmaya olur olmadık yerlerde taciz etmeye başlıycak kişiler olucak.Bunu adabıyla yapanda var lafım yok zaten onlara ama sizin için en hayırlısı bu olucaktır.

Bende öyle düşünüyorum geçicem zaten 15 tatiline kadar böyle idare edeyim finaller var şimdi arkadaş ekleme filan zamanımı alıcak.Bu faceden de kimseyi ekleyemiyorum zaten ondada şikayet edilmişim sanırım ama emin değilim face otomatikde yapabiliyor.15 gün ekleyememe cezası almışım anca ekleyenleri kabul edebiliyorum. Anlayacağınız her türlüsü bana patlıyor :D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 28 Aralık 2011, 18:27:45 »

gerçek ismimle kabul edilen kampanyalarada katılabiliyormu böylece.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Aralık 2011, 18:31:29 »

gerçek ismimle kabul edilen kampanyalarada katılabiliyormu böylece.
Gerçek isminle 2 tane face açabilirsin.Herkesin bir özeli var sonuçta.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...