Arkadaşlar henüz 2 aydır bu foruma üyeyim ama bilgisayar,facebook ve internet kullanımı konusunda bilgim ve birazda böyle şeylere ilgim olduğu için foruma çabuk alıştım.Sizlere artık sürekli gördüğüm ve yakındığım bir durumdan bahsedicem.
Burası bir forumdur ne için açılmıştır paylaşım için insanlar birbirleriyle iletişim kursunlar paylaşsınlar herkes katılsın herkesin haberi olsun herkes kazanabilsin diye kurulmuştur değil mi ? Değilse bizde ona göre davranalım.
Bazı yarışmalar hariç çoğu zaman açılan kampanyaları yarışmaları yada çekilişleri benden önce gören oluyor.Uygulamaya giriyorum bakıyorum 7-8 kişi bunu kullanıyor yazıyor.Bu arkadaşlar kuvvetle muhtemel hep forumdan adlarında kampanyacı hgk vs. yazıyor arkadaşları 1000-4000 arasından olanlar var.Benim senin veya onun açtığı konulardan besleniyorlar besleniyorlar iş paylaşmaya gelince çekiliyorlar.İlk ben gireyim de ben alayım yada kimse görmezse bana kalır havasındalar sanırsam.Ve kendilerine kampanyacı diyorlar açılan konulardan verilen cevaplardan bir güzel de yararlanıyorlar.
Anlık yarışmalar hadi neyse onu yine anlıyorum ama diğer kampanyaları niye paylaşmıyorsun.Nasıl olsa paylaşan olur olmazsada bana kalır.Ne güzel işmiş bu ya.Ziyaretçi olayından zaten bahsetmiyorum bile onlar her türlü hazırcılar.Ama böyle olucaksa biz enayimiyiz.Herkes yararlansın diye paylaşıyoruz iş size gelince duruyorsunuz.Buna bir çözüm bulunması şart.
Admin objektif açıdan bakıp bu konuyu silmezsen memnun olurum.