Gönderen Konu: Burger King Monopoly Çılgınlığı-2 (23 Aralık 2011 - 31 Mart 2012)  (Okunma sayısı 11693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dün 2 menü aldım istemeden vermiyorlar istedim 6 tane verdi hiç bakmadan ... daha kazımadım ama ::)
tamamen asgari maaşla can siperhane çalışan  o arkadaşların insiyatifinde birşey. mesela kartal real paket serviste çekiliş kuponu yolluyor ama carrefour içerenköy yollamadı. bugün fişleri aldım gittim, paket servise vermiyoruz diye de eleman kastı.  :) ben de baktım ki noter gibi kendini feci kasmış, "bırak dedim, nasılsa bize çıkmaz!"  ;D ;D ;D ;D supersize me deki gibi sabah kahvaltısında bile hamburger yiyecek genç kesim varken  ;)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı
Bende şöyle birşey yaşadım hamburgerimi aldım 2 tanede kart verdiler masaya oturdugumda baktım ıkı kart ust uste ve alttakı kart kazılmıs bende yanlıslık olmustur dıye dusundum sonra bana bardak cıktı ıkı karttanda bardagımı almak ıcın kasaya gıttım bardagı beklerken kızların konusmalarına sahıt oldum okadar kazıdık bır monoply cıkmadı dedıler o zaman anladım kartları kazıyıp bakıyolar ve kazıdıklarınıda musterılere verıyorlar ama ıyı bısey cıkarsa hemen karta el koyuyorlar bızde monoply cıksın dıye bekleyelım.Boyle calısanlar varken bana monopoly falan cıkmaz ıyı hedıyeler cıktımı onlar alıyorlar bu olaya tanık oldum ve çok şaşırdım.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Bende şöyle birşey yaşadım hamburgerimi aldım 2 tanede kart verdiler masaya oturdugumda baktım ıkı kart ust uste ve alttakı kart kazılmıs bende yanlıslık olmustur dıye dusundum sonra bana bardak cıktı ıkı karttanda bardagımı almak ıcın kasaya gıttım bardagı beklerken kızların konusmalarına sahıt oldum okadar kazıdık bır monoply cıkmadı dedıler o zaman anladım kartları kazıyıp bakıyolar ve kazıdıklarınıda musterılere verıyorlar ama ıyı bısey cıkarsa hemen karta el koyuyorlar bızde monoply cıksın dıye bekleyelım.Boyle calısanlar varken bana monopoly falan cıkmaz ıyı hedıyeler cıktımı onlar alıyorlar bu olaya tanık oldum ve çok şaşırdım.
monopoly onların olsun, araba benim  :D ben kartlardan çıkan yok ufak çaymış falan almıyorum bile. fast foodu sevmem zaten, salatada bile gdo lu mısırlardan elde edilen glikoz şekeri kullanıyorlar. salata alıyorsun onda bile şeker var.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
bugun 2.sınavımı beklerken burger kıngde oturdum...2 kart verdıler...bırnden bardak dıgerınden my neyse ordan cek cıktı...25 tllık...sms atın dıyorlar...pekı aynı kartlarla I pad cekılısı de oluyormu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
geçen ki kampanya da yolculuktaydık o arada yolda olan burgerking e gitmiştik ve daha önceden de katılım yaptığım için biliyordum kupon olayını normalde vermiyordu da kampanya falan filan dedim bu gün son günü olduğunu söyle 10-15 tane falan bir sürü vermişti kontör falan çıkmıştı çıkanlarıda kullanmadım zaten

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı
bugun 2.sınavımı beklerken burger kıngde oturdum...2 kart verdıler...bırnden bardak dıgerınden my neyse ordan cek cıktı...25 tllık...sms atın dıyorlar...pekı aynı kartlarla I pad cekılısı de oluyormu

Bardak almak ıcın bılgılerını sms ıle gondermen gerekıyor eger gonderırsen hem bardak almaya hak kazanıyorsun hemde dıger cekılıslere katılmıs oluyorsun

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
arabaadan falan geçtim   ıpade  razıym::))))))))

Çevrimdışı premses

• Deneyimli Kampanyacı
Aynen bendede yeniköy var tarabya yok oda cıksada monoply alsam super olurr ama bır turlu cıkmıyor malesef

Çevrimdışı shadow06

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesinde halihazırda yüklü kartlarımı aşağıya yazdım.

karşılıklı kazanmak isteyen arkadaşlar pm den ulaşabilir..

BEYOĞLU 25 ADET
BEŞİKTAŞ 11 ADET
HARBİYE 17 ADET
ŞİŞLİ 9 ADET
MECİDİYEKÖY 2 ADET
ERENKÖY 22 ADET
CADDEBOSTAN 6 ADET
NİŞANTAŞI 9 ADET
LEVENT 1 ADET
ETİLER 3 ADET
YENİKÖY 3 ADET
KASIMPAŞA 9 ADET
KARAKÖY 7 ADET

kartlar sistemde yüklü olduğundan lütfen şifre talep etmeyin. sistem üzerinden anlık takas gerçekleştirilir.
lütfen mantıklı tekliflerle gelin. liste sık sık güncellenecektir.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ben bugün takaslarda Pepsi canta kazandım :) şimdi bitane Dolapdere bulsam supperolacak. Dolapderesi olana bütün mydays çeklerimi verebilirim :)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.