eser miktarda katılım yapacağım. yüksek katılım oluyor çünkü.
buna şikayetin bir yolu olmal ama yazıkk ya insanları kandırmamaları gerekiyor
bunun için de migrosa yaptığımız gibi matbu bir metin mailleyebiliriz.. sonuçta forum yaklaşık 40 000 kişi herkez bu çekiliş için 10 tl harcasa 400 000 tl ciro yapar matematik ortada bence forumun büyüklüğü kullanılarak hazırlanacak bir metin burger king i dize getirbilir??
ne yazıkki burger king çalışanları hep aynı şeyi yapıyorlar.hiç unutmuyorum metroyla giderken burger çalşanın elinde bi torba şifre vardı hiç şansımız yok ne yazık ki

ayrıca çalışanlarda ayrı bi ukalalar

keslinlikle çalışanlara düzgün bi eğitim verilmeli,defalarca şikayet ettim ama nafile.
burger king bize de vermedi şifre bende bu sefer üstüne düşmedim geçen sefer kavga ediyordum neredeyse bir daha da yolum düşeceğini hiç sanmıyorum burger'a :p
oradaki ayrıntı şu her 5 lira katlarına şifre vermiyor. her menu ve 5 lira katlarına.yani siz 10 liralık bir menu alınca sadece 1 kart, ama 5 liralık 2 farklı menu alınca 2 kart alıyorsunuz.bana kız öyle demişti daha önce. tabi kafasına göre fazladan veren farklı anlayanda olmuştu çalışanlar arasında.
bence kasmaya gerek yok. alın 10 lirayı geçmeyen 1 menu 1 katılımla girin olaya.kısmette varsa onada çıkar zaten
Kendi sitesinde açıklamışlar. Her 5 lira ve katına göre kart verecekler.
Menü 15 ise 3 tane seve seve vermek zorunda ama 14 ise 2 tane verebilir buna dikkat edelim.
Kampanyaya ait şifreli karta sahip olmam için ne yapmam gerekiyor?
Burger King® Menülerinden alan müşteriye şifreli kart verilecektir. Şifreli kartlar verilirken mutlaka deste karıştırılarak verilmelidir.
Şifreli kart verilirken salt menü fiyatı dikkate alınmalıdır. 5 TL ile 10 TL arası olan her bir menüye 1 adet, 10TL ve 15 TL arasında ki her bir menüye 2 adet , 15 TL üzeri her bir menüye 3 adet şifreli kart verilir. Sadece menü fiyatı geçerlidir.
Menü 15 ise 3 tane seve seve vermek zorunda ama 14 ise 2 tane verebilir buna dikkat edelim. 
Burger King® Menülerinden alan müşteriye şifreli kart verilecektir. Şifreli kartlar verilirken mutlaka deste karıştırılarak verilmelidir.
Şifreli kart verilirken salt menü fiyatı dikkate alınmalıdır. 5 TL ile 10 TL arası olan her bir menüye 1 adet, 10TL ve 15 TL arasında ki her bir menüye 2 adet , 15 TL üzeri her bir menüye 3 adet şifreli kart verilir. Sadece menü fiyatı geçerlidir.
"Menülerinden alan müşteriye şifreli kart verilecektir. Şifreli kartlar verilirken mutlaka deste karıştırılarak verilmelidir."
"Deste karıştırılarak verilmelidir" de nedemek hiç anlamadım ?
"Menülerinden alan müşteriye şifreli kart verilecektir. Şifreli kartlar verilirken mutlaka deste karıştırılarak verilmelidir."
"Deste karıştırılarak verilmelidir" de nedemek hiç anlamadım ?
Bu semt,idare,istasyon gibi biriktir kazan ve anında kazan hediyeleri sıralı olarak bulunuyor destede. Mesela siz 3 kart alırsanız karıştırılmazsa üçü de Levent semti olabilir. Bu durumda Monopoly Türkiye oyunu için gerekli Levent+Etiler+Bebek biriktirmeniz zor olur. Onu demek istemişler herhalde

Bu arada ben geçen sene yedigünden kazandığım menü kuponuyla da kart almıştım kasiyerden.. Zaten bedava falan diyecek oldu, ''olsun'' dedim parası ödenmiş bunun

Kuponlar karta dönüştü böylece
En az para verip en çok kişiyi doyuran, en fazla kart alınabilecek menüyü arıştıracam yarın da
süper kampanya çekilişten değil de bedava menülerden çok memnunum