0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben formu doldurdum henüz hediye kazanamadınız dedi ne yapmam gerekağlaman
ben formu doldurdum henüz hediye kazanamadınız dedi ne yapmam gerek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben formu doldurdum henüz hediye kazanamadınız dedi ne yapmam gerekağlaman dün gecenin foworisiydin yıkıldık gülmekten
Kampanya koşularıyla ilgili ek bilgi vermek isteriz: Kampanya boyunca, kazanan kullanıcılarımıza teyid için gönderilen e-mail'lerde TC Kimlik Numarası istendiği için şaibeli ya da illegal bir duruma izin vermeyeceğimizden emin olabilirsiniz.
tc istemekte çözüm değil ki.. eşininkini verir annesininkini verir zor mu........ facedeki ismini değiştirir........valla dünden bu yana canım çok sıkkın hiç bi kampanyaya katılasım gelmiyor......
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintc istemekte çözüm değil ki.. eşininkini verir annesininkini verir zor mu........ facedeki ismini değiştirir........valla dünden bu yana canım çok sıkkın hiç bi kampanyaya katılasım gelmiyor...... fatos hanım canınızı hıc sıkmayın...ben ıstedıgım olmayınca elımdekı kazandıklarıma bakıyorum...bır kac kozmetık cok ıstemıstım olmamıstı e72 ıme baktım durdum...sızde kazandııgnız ve sevındıgınız seylere bakın