0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence yazan da duraya üye heralde kendileri çok rahat kazandılar dalga geçecek yer arıyorlar
yukarıd adalga geçilenlerden biride benim herkese yardım eden ben kazanamayan ben dalga geçilen yine ben beni face tanıyan herkes beni bilir hiç bir yarışmaya katılmam ama herkese oy verirm helal olsun dalga geçtiniz ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyukarıd adalga geçilenlerden biride benim herkese yardım eden ben kazanamayan ben dalga geçilen yine ben beni face tanıyan herkes beni bilir hiç bir yarışmaya katılmam ama herkese oy verirm helal olsun dalga geçtiniz yaElıf Hanımcım ben Havva hanımı uyardım da...emın olun kotu nıyetı yoktu...clearmen yazısı zaten bır kısmı...dıgerı de hazır cevap gorunce yazmıs...sızınle dalga gecmek ısteyecegını hıc sanmam...canınızı sıkmayın hıc...
ağlaman gerek diye yazan da benim ama sinirlerim gerçekten bozulmuştu, herkese oy ver salak gibi baştan telve isityorum diye seç, ve kazanamaa kendi ruh halimdi o yazdığım dalga geçmek gibi niyetim yoktu!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyukarıd adalga geçilenlerden biride benim herkese yardım eden ben kazanamayan ben dalga geçilen yine ben beni face tanıyan herkes beni bilir hiç bir yarışmaya katılmam ama herkese oy verirm helal olsun dalga geçtiniz yaElıf Hanımcım ben Havva hanımı uyardım da...emın olun kotu nıyetı yoktu...clearmen yazısı zaten bır kısmı...dıgerı de hazır cevap gorunce yazmıs...sızınle dalga gecmek ısteyecegını hıc sanmam...canınızı sıkmayın hıc...tamakötü niyeti yoktu ama ben dün çok ugraştım olmadı üstünede bunu görünce dayanamadım kübra
bende geç gördüm ve tabii ki alamadım ama bunu da şöyle yorumluyorum kısmet değilmiş çünkü eğer benim olacaksaydı hiç kendimi paralamadan olurdu facebook'ta oy istemekten helak oldum forumda destek açıldığını tahmin ettim ama çok geç yazabildimi buraya inşallah yeniden yaparlar kazanırız bizlerde...ayrıca facebook'ta da başıma gelmeyen kalmadı biliyorum acele isteyen bir yarışmaydı ama birine 5 dk içinde dönmedim diye triplere girip beni engelledi oysa ki herkese yardımcı olmaya çalıştım.