Gönderen Konu: Arçelik Genel Destek  (Okunma sayısı 22308 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arçelik Genel Destek
« Yanıtla #270 : 22 Aralık 2011, 09:16:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence yazan da duraya üye heralde kendileri çok rahat kazandılar dalga geçecek yer arıyorlar

boşver sen bakma onlara onlar insan mı sanki birşey sanıyorlar kendilerini bir çiklet kazansa heryere yayın yapıyorlar oy oy diye yalvarıyorlar hergün  ;D ;D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #271 : 22 Aralık 2011, 09:20:39 »
yukarıd adalga geçilenlerden biride benim herkese yardım eden ben kazanamayan ben dalga geçilen yine ben beni face tanıyan herkes beni bilir hiç bir yarışmaya katılmam ama herkese oy verirm helal olsun dalga geçtiniz ya

Elıf Hanımcım ben Havva hanımı uyardım da...emın olun kotu nıyetı yoktu...clearmen yazısı zaten bır kısmı...dıgerı de hazır cevap gorunce yazmıs...sızınle dalga gecmek ısteyecegını hıc sanmam...canınızı sıkmayın hıc...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #272 : 22 Aralık 2011, 09:22:51 »
yukarıd adalga geçilenlerden biride benim herkese yardım eden ben kazanamayan ben dalga geçilen yine ben beni face tanıyan herkes beni bilir hiç bir yarışmaya katılmam ama herkese oy verirm helal olsun dalga geçtiniz ya

Elıf Hanımcım ben Havva hanımı uyardım da...emın olun kotu nıyetı yoktu...clearmen yazısı zaten bır kısmı...dıgerı de hazır cevap gorunce yazmıs...sızınle dalga gecmek ısteyecegını hıc sanmam...canınızı sıkmayın hıc...

tamakötü niyeti yoktu ama ben dün çok ugraştım olmadı üstünede bunu görünce dayanamadım kübra

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #273 : 22 Aralık 2011, 09:29:57 »
ağlaman gerek diye yazan da benim ama sinirlerim gerçekten bozulmuştu, herkese oy ver salak gibi baştan telve isityorum diye seç, ve kazanamaa
kendi ruh halimdi o yazdığım dalga geçmek gibi niyetim yoktu!
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #274 : 22 Aralık 2011, 09:33:35 »
ağlaman gerek diye yazan da benim ama sinirlerim gerçekten bozulmuştu, herkese oy ver salak gibi baştan telve isityorum diye seç, ve kazanamaa
kendi ruh halimdi o yazdığım dalga geçmek gibi niyetim yoktu!

ö deil kendileri kaybeder

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #275 : 22 Aralık 2011, 09:35:49 »
ne kampanya olmuş ama :D
kazanan herkese tebrikler, güle güle kullanın :)
devamı olur inşallah da biz de katılırız :P
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #276 : 22 Aralık 2011, 09:41:09 »

tamakötü niyeti yoktu ama ben dün çok ugraştım olmadı üstünede bunu görünce dayanamadım kübra

bılıyorum gercekten gordum halınızı...ama tek degılsınız fatos hanım 200 ıle ortada kaldı,meral keza oyle...bakın baska bır yerden telafı edersınız ınsallah...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #277 : 22 Aralık 2011, 09:56:34 »
bende geç gördüm ve tabii ki alamadım ama bunu da şöyle yorumluyorum kısmet değilmiş çünkü eğer benim olacaksaydı hiç kendimi paralamadan olurdu :) facebook'ta oy istemekten helak oldum forumda destek açıldığını tahmin ettim ama çok geç yazabildimi buraya inşallah yeniden yaparlar kazanırız bizlerde...ayrıca facebook'ta da başıma gelmeyen kalmadı biliyorum acele isteyen bir yarışmaydı ama birine 5 dk içinde dönmedim diye triplere girip beni engelledi oysa ki herkese yardımcı olmaya çalıştım.
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #278 : 22 Aralık 2011, 10:12:20 »
bende geç gördüm ve tabii ki alamadım ama bunu da şöyle yorumluyorum kısmet değilmiş çünkü eğer benim olacaksaydı hiç kendimi paralamadan olurdu :) facebook'ta oy istemekten helak oldum forumda destek açıldığını tahmin ettim ama çok geç yazabildimi buraya inşallah yeniden yaparlar kazanırız bizlerde...ayrıca facebook'ta da başıma gelmeyen kalmadı biliyorum acele isteyen bir yarışmaydı ama birine 5 dk içinde dönmedim diye triplere girip beni engelledi oysa ki herkese yardımcı olmaya çalıştım.
2 yıldır forumda hiç kimseyi geri çevirmedim. Destekte istemedim. Dün bu yarışmada destek istedim. 300 kişiye destek verdim. Bana gelen destek sayısı 5 . Hele 1 tanesi çok ilginç. facede destek istedi hemen verdim. Ben destek isteyince beni engelledi

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #279 : 22 Aralık 2011, 10:18:48 »
artık burda yazmayalım arkadaşlar facede alay konusu olduk maşallah