Migros'ta 2.60 TL'ye satılan 10'lu paket alın. Çok sayıda bedava çıkıyor. Bana 5. si çıktı şimdi
Migros'ta 2.60 TL'ye satılan 10'lu paket alın. Çok sayıda bedava çıkıyor. Bana 5. si çıktı şimdi 
Bu 10'lu pakette hepsinin içinden kampanya şifresi çıkıyor mu peki? çünkü 10'lu ambalajların üzerinde otomobilin resmi yok.
Bu 10'lu pakette hepsinin içinden kampanya şifresi çıkıyor mu peki? çünkü 10'lu ambalajların üzerinde otomobilin resmi yok.
paketin üzerinde tiguan araba resmi var
Dün otobüs beklerken durağın arkasındaki büfede reklamı vardı.
Tam olarak inceleyemedim ama 4 ocak 2012-30 Mart 2012 arası şifre gönderenlere çekilişle 10 adet volkswagen araba verecekmiş. Nette bilgisine ulaşamadım.
Takipte kalalım 
çelkilis nasıl yapılıyor haberiniz varmı?
hem bedava yazıyor hem de şifre var bedava için paketi vericez olmaz ama olduki bize çıktı ne olacak istiyolarmı paketini
hem bedava yazıyor hem de şifre var bedava için paketi vericez olmaz ama olduki bize çıktı ne olacak istiyolarmı paketini
bedava yazan kısmı kesip götürürseniz veriyorlar şifre sizde kalıyor
arkadaşlar ortadan ikiye bölüyoruz doğru mu anladım?
Ben açma yerini boydan makasla kesiyorum.İçini boşaltıyorum. Sonra ortadanda makasla kesiyorum. Şifrenin olmadıgı taraftan yani. Bu kadar.
bedavaları kesip verecekmiyiz şimdi.