arkdaşlar migrostaki çekilişlere güvenle katılmamız,mağdur olmamamız için bu toplu maili herkes olduğu gibi
kopyalayıp migrosa mail olarak göndersin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin - FiŞLERDE KAMPANYA ÇEKiLiŞ BiLGiLERi iSTiYORUZ -
Sevgili Migros Uzun Zamandır Migros tarafından düzenlenen çekilişlerde firmaların çekilişlerine katılmadığımız,kaydedilmediğimiz görülüyor.
bir çok arkadaşımız bu konuda sıkıntı yaşadı firmaları arayıp çekilişe dahil edilmediniz listede isminiz yok denildi.bu yüzden ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımız migros un düzelmemiş olduğu firmaların çekiliş kapmanyalarına katılmaya şüpheyle bakıyoruz.
ürünü alacağız ama bakalım migros bizi çekilişe dahil edecek mi diye kuşkulanmıyor değiliz.
Ben migrostan sürekli alışveriş yapıyorum ama çekilişli kampanyalarınıza katılmıyorum sırf bu yüzden.bu durum sizin içinde müşteri kaybı ve müşteri memnuniyetsizliği yüzünden kötü bir durum.
Biz kampanyacılar olarak size toplu mail atmaya karar verdik.ortadaki sorunu çözmek için önerimiz var.
uzun yıllardan beri migrostan alışveriş yapıyoruz.
bundan 3 sene önce migros fatura fişlerinin toplam ürün tutarının alt taraflarında '' şu
kampanyanın çeşilişine katıldınız '' diye yazardı.veya şifreli kodlu kampanyalarda gene fişlerin üzerinde o kampanyaya ait çekiliş şifre veya kodları yazardı.
bizde gönül rahatlığıyla çeklişe dahil edildiğimizi anlar ve heyecanla çekiliş gününü beklerdik. 3 yıldır fişlerde çekilişe katıldınız bilgisi yazmıyor kampanyaların. biz eskisi gibi şeffaf olunmasını kampanya çekiliş bilgilerinin açıkca fişlerde yer almasını istiyoruz.
eskisi gibi güvenle kampanyalara katılmak istiyoruz.
bu uygulamayı migros başlatmıştı ama migros vazgeçti nedense ( 3 yıldır )
bu sorunumuzu çözeceğinize inanıyoruz.
NOT: bu bir toplu maildir.migros müşterilerinden,kampanyacılardan oluşan bir grubuz.