Gönderen Konu: Migrosa Toplu Mail Atıyoruz ( Çekiliş Bilgilerini Fişlere Koysun )  (Okunma sayısı 2418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
arkdaşlar migrostaki çekilişlere güvenle katılmamız,mağdur olmamamız için bu toplu maili herkes olduğu gibi

kopyalayıp migrosa mail olarak göndersin.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

- FiŞLERDE KAMPANYA ÇEKiLiŞ BiLGiLERi iSTiYORUZ -

Sevgili Migros Uzun Zamandır Migros tarafından düzenlenen çekilişlerde firmaların çekilişlerine katılmadığımız,kaydedilmediğimiz görülüyor.

bir çok arkadaşımız bu konuda sıkıntı yaşadı firmaları arayıp çekilişe dahil edilmediniz listede isminiz yok denildi.bu yüzden ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımız migros un düzelmemiş olduğu firmaların çekiliş kapmanyalarına katılmaya şüpheyle bakıyoruz.

ürünü alacağız ama bakalım migros bizi çekilişe dahil edecek mi diye kuşkulanmıyor değiliz.

Ben migrostan sürekli alışveriş yapıyorum ama çekilişli kampanyalarınıza katılmıyorum sırf bu yüzden.bu durum sizin içinde müşteri kaybı ve müşteri memnuniyetsizliği yüzünden kötü bir durum.

Biz kampanyacılar olarak size toplu mail atmaya karar verdik.ortadaki sorunu çözmek için önerimiz var.

uzun yıllardan beri migrostan alışveriş yapıyoruz.

bundan 3 sene önce migros fatura fişlerinin toplam ürün tutarının alt taraflarında '' şu
kampanyanın çeşilişine katıldınız '' diye yazardı.veya şifreli kodlu kampanyalarda gene fişlerin üzerinde o kampanyaya ait çekiliş şifre veya kodları yazardı.

bizde gönül rahatlığıyla çeklişe dahil edildiğimizi anlar ve heyecanla çekiliş gününü beklerdik. 3 yıldır fişlerde çekilişe katıldınız bilgisi yazmıyor kampanyaların. biz eskisi gibi şeffaf olunmasını kampanya çekiliş bilgilerinin açıkca fişlerde yer almasını istiyoruz.

eskisi gibi güvenle kampanyalara katılmak istiyoruz.

bu uygulamayı migros başlatmıştı ama migros vazgeçti nedense ( 3 yıldır )

bu sorunumuzu çözeceğinize inanıyoruz.

NOT: bu bir toplu maildir.migros müşterilerinden,kampanyacılardan oluşan bir grubuz.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2011, 12:02:04 Gönderen: eyefive »
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
Migros un kampanyalarına güvenimiz azalmaya başladı yerinde bir uygulama mail gönderelim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
ben yolladım.mgirosta güvenle katılmak istiyorsanız kampanyalara herkes atsın bu maili.üşenmemeniz için mail metninide yazdım.sadece kopyalayıp yapıştıracaksınız o kadar  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
Şu an itibariyle bende gönderdim. Her zaman desteğe hazırım.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
bende gönderdim
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
yolladım bende tşk

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
ben zaten yollamıştım bi mail ve bu uygulama önerisini de forumda bir yorumun altına yazmıştım zaten. Telefonla döndüler, tek tek yaptığım alışverişleri saydılar ve artık çok daha dikkatliyiz falan dediler ama bu fişlere yazılma önerisi çok makul. hem herkes paranoyak olmaktan kurtulur. Emeğinize sağlık..
Lütfen takip :)
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
bende gönderdim

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
eline sağlık, ben de yolluyorum hemen hatta kipa real  gibi şifreli kart verse daha süper olur.

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
eline sağlık, ben de yolluyorum hemen hatta kipa real  gibi şifreli kart verse daha süper olur.

şifreli kart verirlerse en kıytırık kampanya bile 30.000 katılımdan başlar  ;D hatta 250 migros şubesinin danışmasında 4-5 kişi çalıştığını düşünürsek kişi başı 50 şer  şifre yollasalar

ooo katılım uçtu gitti  ;D