Gönderen Konu: Migrosa Toplu Mail Atıyoruz ( Çekiliş Bilgilerini Fişlere Koysun )  (Okunma sayısı 2605 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
bende gönderdim..

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
eline sağlık, ben de yolluyorum hemen hatta kipa real  gibi şifreli kart verse daha süper olur.

şifreli kart verirlerse en kıytırık kampanya bile 30.000 katılımdan başlar  ;D hatta 250 migros şubesinin danışmasında 4-5 kişi çalıştığını düşünürsek kişi başı 50 şer  şifre yollasalar

ooo katılım uçtu gitti  ;D

yanlış anlamadıysam arkadaş çipli karttan bahsediyor.yani kişisel bilgileri kayıt eden çekilişlerde fişe faturaya katılım kuponlarına gerek kalmaz.mantıklı bence. eğer buysa kastettiği  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
eline sağlık, ben de yolluyorum hemen hatta kipa real  gibi şifreli kart verse daha süper olur.

şifreli kart verirlerse en kıytırık kampanya bile 30.000 katılımdan başlar  ;D hatta 250 migros şubesinin danışmasında 4-5 kişi çalıştığını düşünürsek kişi başı 50 şer  şifre yollasalar

ooo katılım uçtu gitti  ;D

yok kastettiğim o değildi ama migros kurumsallaşmış bir firma çalışanların 1-2 istisna hariç bu yola başvuracağını sanmam
yanlış anlamadıysam arkadaş çipli karttan bahsediyor.yani kişisel bilgileri kayıt eden çekilişlerde fişe faturaya katılım kuponlarına gerek kalmaz.mantıklı bence. eğer buysa kastettiği  ;D

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
evet çok iyi olmuş, schwepss lere katıldık mı, katılmadık mı allah bilir ?
bakabilecegimiz bir yerde yok, çekilişte var mıyız yok muyuz insan kendi görmek istiyor  ??? ???

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
şu fiş olayını zaferle kazanalım.aklımda çok güzel 1 proje var migrosa önereceğim ;D gerçekleşeceğinede inanıyorum.Türkiyede 1 ilk olacak hiç yapılmamış.migros bunu yapmak isteyecektir farklılık ve farkındalık oluşturmak için  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
ben moneyclub sitesine de razıyım, ama ordan bile bakamıyoruz böyle alışverişli katılımlı çekilişlere
çok saçmaaaa   >:( >:(

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
şu fiş olayını zaferle kazanalım.aklımda çok güzel 1 proje var migrosa önereceğim ;D gerçekleşeceğinede inanıyorum.Türkiyede 1 ilk olacak hiç yapılmamış.migros bunu yapmak isteyecektir farklılık ve farkındalık oluşturmak için  ;)

işallah işe yarar

bence en mantıklısı money club sayfalarından çekiliş bilgisi hakkında bilgi alabilmemiz olur. böylece bilinçli kampanyacılar bilgi sahibi olur. fişlerde herkesin gözüne batmaz yani  ;)

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Bu sebeple katılamıyordum bende,dilerim işe yararda artık içimiz rahatca katılabiliriz

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
3 tane gönderdim

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
bende gönderdim
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)