0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineline sağlık, ben de yolluyorum hemen hatta kipa real gibi şifreli kart verse daha süper olur.şifreli kart verirlerse en kıytırık kampanya bile 30.000 katılımdan başlar hatta 250 migros şubesinin danışmasında 4-5 kişi çalıştığını düşünürsek kişi başı 50 şer şifre yollasalarooo katılım uçtu gitti
eline sağlık, ben de yolluyorum hemen hatta kipa real gibi şifreli kart verse daha süper olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineline sağlık, ben de yolluyorum hemen hatta kipa real gibi şifreli kart verse daha süper olur.şifreli kart verirlerse en kıytırık kampanya bile 30.000 katılımdan başlar hatta 250 migros şubesinin danışmasında 4-5 kişi çalıştığını düşünürsek kişi başı 50 şer şifre yollasalarooo katılım uçtu gitti yok kastettiğim o değildi ama migros kurumsallaşmış bir firma çalışanların 1-2 istisna hariç bu yola başvuracağını sanmamyanlış anlamadıysam arkadaş çipli karttan bahsediyor.yani kişisel bilgileri kayıt eden çekilişlerde fişe faturaya katılım kuponlarına gerek kalmaz.mantıklı bence. eğer buysa kastettiği
şu fiş olayını zaferle kazanalım.aklımda çok güzel 1 proje var migrosa önereceğim gerçekleşeceğinede inanıyorum.Türkiyede 1 ilk olacak hiç yapılmamış.migros bunu yapmak isteyecektir farklılık ve farkındalık oluşturmak için