Gönderen Konu: Doping Slogan Yarışması-Destek  (Okunma sayısı 14911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Doping Slogan Yarışması-Destek
« Yanıtla #80 : 17 Aralık 2011, 22:33:54 »
yeni yeni rakipler çıktı 1 günde fırladılar 50 oy birden almışlar  ;D 3 kişi bu forumdan neden oy verenler az şaşırmadım  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 18 Aralık 2011, 00:08:23 »
yuh diyorum ben 3 günde 105 oy toplayabildim 24 saat pc başında oaraya buraya yazarak.elalem 1 gün bile olmadan beni geçmiş 3 sıraya düştüm  ;D 7 tane bu forumdan kişi beni geçti ve geçmek üzere  ;D özelden yazdığım destek isteme mesajlarıma neden geri dönüş yaplmıyor şimdi anlaşıldı  ;D

neyseki jüri seçecek sloganları.beni geçenler fazla sevinmesin  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 18 Aralık 2011, 00:33:23 »
6.sıraya düştüm hahahahahah  ;D beni geçenlerin hepsi bu forumdan  ;D ve altımdada aşağıdan gelenler var gene 5-6 kişi onlarda geçer eminim  ;D

1 haftadır hortlamayan kampanyayı hortlattım milletin gözünü açtım uyandırdım milleti iyimi  ;D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 18 Aralık 2011, 01:42:42 »
Hic caninizi skmayin kesinlikle 1.olacaksiniz oy onemli degil bence en guzel slogan sizinki..ayrica o sizi gecen kisiler leonada da 500 lerde. 600 lerde oy topladilar ben 100 oyla kazandim.oyuzden takmayin hic.onemli olan oy degil sloganin guzelligi.simdiye kadar okkudugun en guzel slogan da sizinkisi.
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 18 Aralık 2011, 01:46:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hic caninizi skmayin kesinlikle 1.olacaksiniz oy onemli degil bence en guzel slogan sizinki..ayrica o sizi gecen kisiler leonada da 500 lerde. 600 lerde oy topladilar ben 100 oyla kazandim.oyuzden takmayin hic.onemli olan oy degil sloganin guzelligi.simdiye kadar okkudugun en guzel slogan da sizinkisi.

sağolasın ama biliyorsun teknosada korkularım vardı ama seçildim.ondada sen demiştim en güzeli diye  ;D bundada en güzeli dedin.bundada kazanırsam uğurlu gelcen bana  ;D

1 gün bile dolmadan 200 oy nasıl toplarlar ya. üstelik her biri. 7 kişide beni geçermi arkadaş  ;D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 18 Aralık 2011, 01:52:14 »
Evet teknosada da demistim kazanicaksin diye :)biz de kazanmistik teknosada ve 17.siradaydik oyuzden diyorum ya oy onemli degil.senin sloganin gercekten guzel,ben 1.olacagina inaniyorum.
izgim

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 18 Aralık 2011, 01:53:20 »
Slm dostum bende bu yarışmaya katıldım adım cem görmüşsündür:)bende baya gerilemişim sıralamada.Bu öne geçen kişilerin nasıl oy aldıkları belli zaten çoguda forumdan kişiler yeri gelince dürüstlük taslıyan kişiler.iyiki juri seçiyor kazananları.İnşallah hakeden kazanır yarışmayı..

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 18 Aralık 2011, 01:54:50 »
Slm dostum bende bu yarışmaya katıldım adım cem görmüşsündür:)bende baya gerilemişim sıralamada.Bu öne geçen kişilerin nasıl oy aldıkları belli zaten çoguda forumdan kişiler yeri gelince dürüstlük taslıyan kişiler.iyiki juri seçiyor kazananları.İnşallah hakeden kazanır yarışmayı..

benim altımdaki.ilk başlarda birinci olan senmisin  ;D

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 18 Aralık 2011, 01:55:52 »

benim altımdaki.ilk başlarda birinci olan senmisin  ;D
evet bizamanlar öyleydi fakeciler basmadan önce:D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 18 Aralık 2011, 01:57:52 »
Evet teknosada da demistim kazanicaksin diye :)biz de kazanmistik teknosada ve 17.siradaydik oyuzden diyorum ya oy onemli degil.senin sloganin gercekten guzel,ben 1.olacagina inaniyorum.

bende inanıyorum ama korkum jürinin kanması.yoksa bu üğçüncü jüri seçimle büyük ödül kazanışım olacak  :D