0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinJuri seçecegi için şansımın artmasını istedim.Bakalım kısmet artık ama firmaya bi mail atmanın zamanı geldi böyle giderse ikimizde çok gerilerde kalacagız.Katılım koşullarında en çok beğenilen 20 sloganın içinden seçeceklerini yazmışlar.Bu koşulu değiştirmemiz lazım.Puanım 86 daha fazla çıkan olmaz ilk 20 den düşmeyiz ama ilk 10 dan düşebiliriz İnş Zaten ilk sıradaki sloganlar berbat hayirlisi nasilsa Juri seçecekmiş sonuçta yayin diyor siz elinizden geleni yaptiniz oylari aldiniz inş. şansınız bol olsun stafexin slogani hangisi?onu bilmiyorum ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinJuri seçecegi için şansımın artmasını istedim.Bakalım kısmet artık ama firmaya bi mail atmanın zamanı geldi böyle giderse ikimizde çok gerilerde kalacagız.Katılım koşullarında en çok beğenilen 20 sloganın içinden seçeceklerini yazmışlar.Bu koşulu değiştirmemiz lazım.Puanım 86 daha fazla çıkan olmaz ilk 20 den düşmeyiz ama ilk 10 dan düşebiliriz İnş Zaten ilk sıradaki sloganlar berbat
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinJuri seçecegi için şansımın artmasını istedim.Bakalım kısmet artık ama firmaya bi mail atmanın zamanı geldi böyle giderse ikimizde çok gerilerde kalacagız.Katılım koşullarında en çok beğenilen 20 sloganın içinden seçeceklerini yazmışlar.Bu koşulu değiştirmemiz lazım.Puanım 86 daha fazla çıkan olmaz ilk 20 den düşmeyiz ama ilk 10 dan düşebiliriz
Juri seçecegi için şansımın artmasını istedim.Bakalım kısmet artık ama firmaya bi mail atmanın zamanı geldi böyle giderse ikimizde çok gerilerde kalacagız.Katılım koşullarında en çok beğenilen 20 sloganın içinden seçeceklerini yazmışlar.Bu koşulu değiştirmemiz lazım.Puanım 86
hadi inşallah kapını çalarız o zaman
ya yeri gelmişken yazayım bana oy için mesaj atanlara oy veriyorum ama cevap yazamayabiliyorum eyefive bunlardan biride sensin dönüş yapma özürlüyüm sanırım kociş evde olduğu zaman çok durmamak adına hemen mesaja bakıp linke tıklayıp oy verip kaçıyorum ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya yeri gelmişken yazayım bana oy için mesaj atanlara oy veriyorum ama cevap yazamayabiliyorum eyefive bunlardan biride sensin dönüş yapma özürlüyüm sanırım kociş evde olduğu zaman çok durmamak adına hemen mesaja bakıp linke tıklayıp oy verip kaçıyorum ..35 tane mesaj attım sana 1 cevapyazmadın ben yerinde olsam engellerdim gına gelirdi insan bir dönüş yapar tüm mesaj haklarımı boşa kullandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya yeri gelmişken yazayım bana oy için mesaj atanlara oy veriyorum ama cevap yazamayabiliyorum eyefive bunlardan biride sensin dönüş yapma özürlüyüm sanırım kociş evde olduğu zaman çok durmamak adına hemen mesaja bakıp linke tıklayıp oy verip kaçıyorum ..35 tane mesaj attım sana 1 cevapyazmadın ben yerinde olsam engellerdim gına gelirdi insan bir dönüş yapar tüm mesaj haklarımı boşa kullandım hadi şurdan yalancı 3 tane mesaj atmışsın