bir tane kazanmışım patron adına sony den gelen toplar hala duruyor 4 tane evde ayrıca bu toplar çok kalitesiz paso çin mali gönderiyorlar ıstanbul beyazıtta birebir kopya üreten yerler var örnek alsınlar adamları tebrik etmek lazım ama adidas rom ayakkabı birebir kopya yapıp kutusun da 30 tl ye satıyor

bazıları da ordan alıp facebookta orjinal diye satıyor çok saf insanlar var sabah sabah sinir oldum ya
sası olacaktım o kadar çok kişi var ki ama ben yokum

neyse inşallah başka sefere
4 tane yapmıştım 3 ismim var listede.birinin tlfnunu aynı yazmıştım ondan olmamış
1 tane yapmıştım oda çıkmış yeni gördüm kazanalarda iyi günlerde kullansın
gönderimler hakkında bir bilgi var mı? ne zaman olcakmıs. ben de kazanmısım tesekkurler ebru ve gülümserrrr
gönderimler hakkında bir bilgi var mı? ne zaman olcakmıs. ben de kazanmısım tesekkurler ebru ve gülümserrrr
gönderimler kampanya bitiminde yapılacak diye açıklama yapılmış buda 1 ocağı işaret ediyor.
Ayrıca aynı eposta ve telefon adresinden 1 defa,aynı adres ve ip adresinden en fazla 3 defa kayıt yapılabiliyor denmiş.
Birde herkes sadece toptan bahsediyor şampuan da kazandık arkadaşlar
gönderimler kampanya bitiminde yapılacak diye açıklama yapılmış buda 1 ocağı işaret ediyor.
Ayrıca aynı eposta ve telefon adresinden 1 defa,aynı adres ve ip adresinden en fazla 3 defa kayıt yapılabiliyor denmiş.
Birde herkes sadece toptan bahsediyor şampuan da kazandık arkadaşlar 
şampuanda mı var iyiymiş ya teşekkürler
2 tane de ben kapmışım tebrikler herkese
Tebrikler arkadaşlar bende 2 tane kazanmışım