0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yokum listede hahahahah zaten top dandik üzülmedim şampuna verseler ne olur vermeseler ne ben amerikan pazarından en kralını 1 liraya alıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum listede hahahahah zaten top dandik üzülmedim şampuna verseler ne olur vermeseler ne ben amerikan pazarından en kralını 1 liraya alıyorum b,z buna toplum arasında züğürt tesellisi diyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum listede hahahahah zaten top dandik üzülmedim şampuna verseler ne olur vermeseler ne ben amerikan pazarından en kralını 1 liraya alıyorum b,z buna toplum arasında züğürt tesellisi diyoruz ben eve kargo gelme duygusunu seviyorum katılma esprim o yoksa 1 liraya ben neler alıyorum neler aklın hayalin şaşar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum listede hahahahah zaten top dandik üzülmedim şampuna verseler ne olur vermeseler ne ben amerikan pazarından en kralını 1 liraya alıyorum b,z buna toplum arasında züğürt tesellisi diyoruz ben eve kargo gelme duygusunu seviyorum katılma esprim o yoksa 1 liraya ben neler alıyorum neler aklın hayalin şaşar biz burda araba alıyok 1 liraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum listede hahahahah zaten top dandik üzülmedim şampuna verseler ne olur vermeseler ne ben amerikan pazarından en kralını 1 liraya alıyorum b,z buna toplum arasında züğürt tesellisi diyoruz ben eve kargo gelme duygusunu seviyorum katılma esprim o yoksa 1 liraya ben neler alıyorum neler aklın hayalin şaşar biz burda araba alıyok 1 liraya burada 1 liraya 2-3 tane demir oyuncak araba alınıyor ama taşıtı henüz getiremedik o seviyeye
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var 11 davet yolladım 10 tanesi tamam ama 1 tanesinde problem var kabul etmesine ragmen aktif görülmüyor bunu değiştiremiyorum, kişiyi değiştirip başka davet yollayabilir miyim