Gönderen Konu: Ayakkabı Atölyesi  (Okunma sayısı 8553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı makro77

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Ayakkabı Atölyesi
« Yanıtla #30 : 17 Aralık 2011, 23:01:22 »
ayakkabi atolyesinden olsam ne olacak olmasam ne olcak  onu anlamadım:) konyu ben mş açmışım, operetor açmış ki ayakkabı atolyesındende degılım bı arkadasımın arkadsı orada çalışıyor öyle haberim oldu..yalanda olduklarını sanmıyorum  kimse riske etmez çünkü bu işin facebook u var twitter ı var ekşi sözcüü var hiç kimse kötü bir yorum almak istemez:) yalan düşünenler girmesin de bizim ayakkabı alma şansımızı köreltmesin lütfen::D

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #31 : 17 Aralık 2011, 23:23:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilk 100 kişiye değişik adetlerde ayakkabı hediye edilecekmiş,sanırım gerçekki bu yarışma genel merkezde bir kokteyl ile hak edenlere verilecek diye yazmışlar..e zaaten dedikleri gibi büyük üreticilerin bir sitesi ise adamlara o kadar hediye  dokunmazki :)bu arada ben üye oldum bile.

ayakkabıyı almak için oraya gidemem ben ama eskişehirdeyimki kargoyla göndericeklermiki  :-\

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 17 Aralık 2011, 23:28:07 »
ilk 100 kişiye değişik adetlerde ayakkabı hediye edilecekmiş,sanırım gerçekki bu yarışma genel merkezde bir kokteyl ile hak edenlere verilecek diye yazmışlar..e zaaten dedikleri gibi büyük üreticilerin bir sitesi ise adamlara o kadar hediye  dokunmazki :)bu arada ben üye oldum bile.

ayakkabıyı almak için oraya gidemem ben ama eskişehirdeyimki kargoyla göndericeklermiki  :-\

bende bunu sorcaktım

Çevrimdışı libelula

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #33 : 18 Aralık 2011, 00:07:50 »
burda kimse kimsenin adamı değil arkadaşlar herşey  web sitelerinde  face de yazıyor,okuyan anlar,anlamayanın eksikliğide kendinde zaten..

Çevrimdışı libelula

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #34 : 18 Aralık 2011, 00:10:52 »
bu arada kazanıpta uzakta olanların hediyeleride kargo yapılacakmış,hadi şimdi sorun bunu nerden öğrendin diye :)))

Çevrimdışı DefosforilasyoN

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Çıkmazsan Yollara Gidemezsin Uzaklara
    • Appbang
« Yanıtla #35 : 18 Aralık 2011, 12:32:37 »
@libelula cok belli ediyosun onlarn adami oldugunu eger kampanya ciddiyse yollayın bir ayakkabı bende size 1000 kisi geitireyim facebook sayfamdan :)

Çevrimdışı libelula

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #36 : 18 Aralık 2011, 13:10:38 »
ver ayakkabı numaranı adresini bu hafta göndersinler,ayakkabıyıda alınca inanrsın herhalde:),,,ha bu arada inanmayacaksın ama  ben o gruptan bırı değilim,imalatcılardan birinde arkadasım var,sorun şuki ayakkabıyı giyince 1000 kişilik grup için kıvırmayacağını nasıl anlatacağım o arkadaşa  :P

Çevrimdışı DefosforilasyoN

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Çıkmazsan Yollara Gidemezsin Uzaklara
    • Appbang
« Yanıtla #37 : 18 Aralık 2011, 13:25:27 »
1000 kisi bnm icin hiç bişey ayakkabi numaram 41 adresim Izmir/Tire Lütfen kişisel bilgilerinizi konularda paylaşmayın
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2011, 17:51:02 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı libelula

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Aralık 2011, 13:32:17 »
ayakkabı atölyesi sayfasına gir,üye ol,admn e msj at bu nickin le,adınıda ver hafta içi yollayacaklar adresine ayakkabını.

Çevrimdışı skylineww

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #39 : 18 Aralık 2011, 13:36:50 »
arkadaşlar facebook grubuna girerseniz anlarsınız yarışmanın fake olmadığını birsürü resim çekmişler konuyu neden baltalıyorsunuz anlamadın ?  ??? ??? ???