ayakkabi atolyesinden olsam ne olacak olmasam ne olcak onu anlamadım:) konyu ben mş açmışım, operetor açmış ki ayakkabı atolyesındende degılım bı arkadasımın arkadsı orada çalışıyor öyle haberim oldu..yalanda olduklarını sanmıyorum kimse riske etmez çünkü bu işin facebook u var twitter ı var ekşi sözcüü var hiç kimse kötü bir yorum almak istemez:) yalan düşünenler girmesin de bizim ayakkabı alma şansımızı köreltmesin lütfen:
ilk 100 kişiye değişik adetlerde ayakkabı hediye edilecekmiş,sanırım gerçekki bu yarışma genel merkezde bir kokteyl ile hak edenlere verilecek diye yazmışlar..e zaaten dedikleri gibi büyük üreticilerin bir sitesi ise adamlara o kadar hediye dokunmazki :)bu arada ben üye oldum bile.
ayakkabıyı almak için oraya gidemem ben ama eskişehirdeyimki kargoyla göndericeklermiki
burda kimse kimsenin adamı değil arkadaşlar herşey web sitelerinde face de yazıyor,okuyan anlar,anlamayanın eksikliğide kendinde zaten..
bu arada kazanıpta uzakta olanların hediyeleride kargo yapılacakmış,hadi şimdi sorun bunu nerden öğrendin diye

)
@libelula cok belli ediyosun onlarn adami oldugunu eger kampanya ciddiyse yollayın bir ayakkabı bende size 1000 kisi geitireyim facebook sayfamdan
ver ayakkabı numaranı adresini bu hafta göndersinler,ayakkabıyıda alınca inanrsın herhalde:),,,ha bu arada inanmayacaksın ama ben o gruptan bırı değilim,imalatcılardan birinde arkadasım var,sorun şuki ayakkabıyı giyince 1000 kişilik grup için kıvırmayacağını nasıl anlatacağım o arkadaşa
1000 kisi bnm icin hiç bişey ayakkabi numaram 41 adresim Izmir/Tire Lütfen kişisel bilgilerinizi konularda paylaşmayın
ayakkabı atölyesi sayfasına gir,üye ol,admn e msj at bu nickin le,adınıda ver hafta içi yollayacaklar adresine ayakkabını.