inş en kısagünde sağlığına kavuşur bizimde başımızdan geçmişdi temek yemesi nefes alması sorunluydu çok zor bir dönem geçirmişdik bademcikler vede geniz eti alındıkdan sonra çok şükür sağlığına kavuşdu fakat sürekli ağızdan nesef aldığı içinbu seferde uzun bir diş tadavisine başlamak zorunda kalmışdık umarım sizde en kısasüre sağlıklı günlerinize kavuşursunuz
Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla bütün sıkıntıları gitsin ameliyatla beraber. hep olumlu düşün İnşallah her şey bundan sonra daha güzel olcak canım.
allah yardımcınız olsun
herşey güzel olacak inşallah
inşallah sizlerin dediği gibi ameliyatla beraber tüm sıkıntılar son bulur.
Daha şimdiden kafamda kurmaya başladım,ameliyattan sonra ne olur ağrısı sızısı olursa nasıl anlatacak,ben nasıl anlayacağım.
ne bileyim işte....galiba anne psikolojisi bugün çok doluyum
allah büyüktür esmanur gönlünü ferah tut
allah kolaylık verecek inşallah
nasıl oldu bitti anlamayacaksın
sakin ol, rahat ol mutlaka rabbim yardım edecek
Allah yardımcınız olsun.bir anne olarak ne kadar yoğun duygular içerisinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum.yüce rabbim yavrunuzu sağ salim sağlığına kavuştursun inşallah.
Rabbim yardımcınız olsun, inşallah çektiğiniz sıkıntıları unutturacak kadar büyük mutluluklar yaşarsınız
ameliyat nasıl geçti acaba
ameliyat nasıl geçti acaba 
canım benim çok teşekkür ederim Allaha şükür gayet iyi geçti bügün evdeyiz

korktuğumuz gibi olmadı.Allah ona yardımcı oldu narkozun etkisiyle ameliyattan sonra akşama kadar uyudu

kurtulduk inşallah sıkıntıdan