Gönderen Konu: Umutluyum daha ötesi var mı  (Okunma sayısı 7012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Ynt: Umutluyum daha ötesi var mı
« Yanıtla #30 : 06 Aralık 2011, 13:17:14 »
Allahım yardımcınız olsun..Dualarımız sizinle...Rabbim yavrunuzu size bağışlasın.
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 06 Aralık 2011, 13:24:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Rabbim dualarınızı karşılıksız bırakmaz
hiç korkun olmasın çok iyi yerlerde göreceksin yavrunu
yan komşum kardeşim kadar yakın olan komşumun çocuğu bu şekildeydi ama saklıyordu korkuyordu belkide ama hiçbir bilgisi yoktu kendisi açılana kadar sormadım bende böylemi diye bu arada çok araştırdım avukat olanlar vardı dr.olanlar yeterki inan yeterki vazgeçme hem olmasa ne olacak ki evladın yanında ya kokusunu içine çekebiliyorsun ya...
mucizenin adı Mustafa Sait
en son anlattı bende o zamana kadar araştırmıştım zaten neler oluyor neler yapabiliriz diye
kızcağıza 6 yaşından önce okul tedavi v.s. olmaz demişler
hemen o sene(3.5 yaşında)okula başladı normal yürümeye başladı ki yaşıtlarından geç yürüyorlar geç konuşuyorlar
şu anda suyunu kendi istiyor hoşgeldiniz v.s. konuşuyor kısa cümeler kuruyor oda sizin gibi çok inançlı çok kararlı sakın vazgeçmeyin inanmaktan mucizelerden Rabbimin imtahanı herkeste farklı çıkıyor bunu çok yakın zamanda bende yaşadım
benim oğlumunda doğuştan iki gözü ters taraflara kayıyor 6.ayında gözlük kullanmaya başladım ilk zamankar kuzumum yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum sonra kendime kızdım salakmıyım ben çok şükür nesi var yakışıyor demeye başladım hem yakışmasa ne olacaktı ki çok şükür yanımdaydı ya
dr.lar her iki göz içinde ayrı ayrı 4-5 ameliyat dediler hiç isyan etmedim çok şükür ya hiç görmeseydi dedim
sonunda ilk göz ameliyatı oldu şu anda yüzde yüz olmasada çok büyük düzelme var üstelik ameliyat olmayan gözde düzeldi bu Rabbimin bize mucizesi Allahım kimseyi evladı ile imtahan etmesin çok zor ama mucizeler her an yakınımızda bunu görmemiz için fırsatlar gerekiyor
inş. hepimizin sıkıntıları yok olur
her türlü sıkıntında her zaman yanında olmak isterim
Rabbim arkadaşınında yardımcısı olsun inşallah
Doğmadan öğrendim yavrumun farklı olacağını ama pes etmedim.Tam düştüğüm anda uzaklardan bizim için parlayan  bir ışık vardı.

Kabullendim herşeyi şükrediyorum.... Rabbimden gelene boynum kıldan ince.....eğitim görüyoruz.henüz 1 yaşında bile değildi eğitime başladığımızda.
Onun gözlerindeki masumiyeti hiç bir şeye değişmem....o bize biz ona destekçi olacağız inşallah imtihan dünyası...

Çevrimdışı sunayaren

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans,hazırlıkla fırsatın karşılaştığı köşe başıdır
« Yanıtla #32 : 06 Aralık 2011, 13:32:30 »
Aslında bu benim için hüzün dolu bir yazı değil sevincimi paylaşacağım yazı olacaktı....ama işte ne bileyim yüreğimde ne varsa yazdım işte....

oğlum bir yada iki gece önce gece uyumadan önce ona sarılmış yatıyordum,Ali dedi...annem nolur söyle anlamadım diye yalvardım.hiç birşey söylemedi.

ona sarıldım ağladım Allahım Hz Ali Hürmetine Efendimiz Muhammed hürmetine yavrumun dilindeki düğümü çöz dedim..ağladım ağladım...sonra akşam evi aradığımda kayınvalidem müjdemi isterim dedi....oğlun bak ne diyor aldım telefonu elime Ali ..Ali..Ali diyor  :) Aslında anne ,baba,hala diyordu ama ağzından ilk defa farklı bir kelime çıktı........ :)
anne olupta ve bu yazıyı okuyupta gözyaşlarına hakim olabilen varmıdır acaba diye merak ediyorum kıyamam ya
her güneş batışında bir parçan eksilir...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 06 Aralık 2011, 13:35:24 »
Canım benim yeni öğrendım ve okurken çok etkilendım.Canım benım sabır arkadasım sabır !!Rabbım güzel nefesli kullanırının dualarını yakarıslarını boş çevirmez ..

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 06 Aralık 2011, 13:37:57 »
bu olduysa inşallah gerisi gelir allahım hiçbir ananın yüregini yakmasın seninde cnm dualarımız seninle ve yavrunla

Çevrimdışı hndylmz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #35 : 06 Aralık 2011, 15:14:38 »
Annelik okadar zor ki,'demirden leblebiyi çiğnemek' gibi derler
herşeyden önce sabır ve tevekkül gerekiyor,sizde o sabrı ve tevekkülü gördüm.
yazınızı okuyunca çok etkilendim
ben de oğlumun ağzından bir kelime duyacağım günü büyük bir sabırla bekliyorum(2,5 yaşında sadece baba,dede,mama diyor)
hele bana anne demesini okadar çok istiyorum ki..

size oğlunuzla mutlu,huzurlu ömürler dilerim

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 06 Aralık 2011, 23:12:30 »
Allah kalbinizden geçen tüm duaları kabul etsin.Siz çok güzel yürekli bir annesiniz,eğitimle,sevgiyle aşılamayacak hiçbir zorluk yok..huzur dolu,mutlu bir ömrü olsun,Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın...
moustache pig :D

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 06 Aralık 2011, 23:28:13 »
Allahım tüm dualarınız kabul etsin,tez zamanda yavrunuza şifalar versin inşallah..

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #38 : 06 Aralık 2011, 23:32:30 »
Allah(c.c) şifa versin, umarım herşey gönlünüzce olur ve atlatırsınız tez zamanda  :-\

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 18 Aralık 2011, 15:31:28 »
Dualarınız netice vermeye başladı inşallah arkadaşlar.

kış ayında o kadar çok enfeksiyon geçiriyordu ki artık kalçaları iğne vurmaktan mosmor olmuştu. :-\

Arkadaşımızın tavsiyesi ile bir doktora götürdük bademcikler 4. aşamadaymış alınması gerekiyormuş ve geniz eti ameliyatıda olacak kuzum Allah nasip ederse yarın dr gün acacağız bu hafta içerisinde artık hangi güne verirse kuzum ameliyat olacak.

hadi inşallah duaya devam  :) :'( Allahın izniyle artık sıkıntı olmayacak