Gönderen Konu: Umutluyum daha ötesi var mı  (Okunma sayısı 6963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Umutluyum daha ötesi var mı
« Yanıtla #20 : 06 Aralık 2011, 11:37:31 »
kalbimiz senınle arkadaşım....
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #21 : 06 Aralık 2011, 11:38:28 »
Allah yardımcın olsun canım,bugunlerde geçer inşallah,tez vakıtte Rabbim şifasına kavuştursun.

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 06 Aralık 2011, 11:40:06 »
Canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun duaların kabul olur inşallah

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 06 Aralık 2011, 11:55:30 »
Allah yardımcınız olsun ailecek, daha güzel günlerini paylaşırınız inş en kısa zamandaa

işteyim ağlamam lazım ya :'((
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #24 : 06 Aralık 2011, 12:00:24 »
canım kardeşim evladınızın mutluluğu ile yazdığınız yazı bizi derinlere götürdü inanın çok etkilendim bu yazınızdan Allahım yavrunuza acil şifalar versin hak yar ve yardımcısı  olsun amin..... elbet her gecenin bir sabahı vardır yavrunuzu öpün bizim için dualarımız onla  
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 06 Aralık 2011, 12:12:30 »
Gözlerim doldu okuyunca cnm bnm inşallaj dualrın kabul olur Rabbim yardımcınız olsun

Çevrimdışı Yoldaş

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • "Ey genç adam, yolumu adım adım bilirsin!.......
« Yanıtla #26 : 06 Aralık 2011, 12:23:32 »
Birbirimizi tanımadığımız halde;
Bir kardeşimizin derdini kendi derdimiz, sevincini kendi sevincimiz olarak görebiliyorsak işte o zaman yalnız değiliz.
Yanınızda olmasak da DUA'larımızda birlikteyiz.

RABBİM Sizin ve Tüm Dua bekleyen Kardeşlerimizin Umudunu Sevince Dönüştürsün...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #27 : 06 Aralık 2011, 12:39:21 »
Rabbim dualarınızı karşılıksız bırakmaz
hiç korkun olmasın çok iyi yerlerde göreceksin yavrunu
yan komşum kardeşim kadar yakın olan komşumun çocuğu bu şekildeydi ama saklıyordu korkuyordu belkide ama hiçbir bilgisi yoktu kendisi açılana kadar sormadım bende böylemi diye bu arada çok araştırdım avukat olanlar vardı dr.olanlar yeterki inan yeterki vazgeçme hem olmasa ne olacak ki evladın yanında ya kokusunu içine çekebiliyorsun ya...
mucizenin adı Mustafa Sait
en son anlattı bende o zamana kadar araştırmıştım zaten neler oluyor neler yapabiliriz diye
kızcağıza 6 yaşından önce okul tedavi v.s. olmaz demişler
hemen o sene(3.5 yaşında)okula başladı normal yürümeye başladı ki yaşıtlarından geç yürüyorlar geç konuşuyorlar
şu anda suyunu kendi istiyor hoşgeldiniz v.s. konuşuyor kısa cümeler kuruyor oda sizin gibi çok inançlı çok kararlı sakın vazgeçmeyin inanmaktan mucizelerden Rabbimin imtahanı herkeste farklı çıkıyor bunu çok yakın zamanda bende yaşadım
benim oğlumunda doğuştan iki gözü ters taraflara kayıyor 6.ayında gözlük kullanmaya başladım ilk zamankar kuzumum yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum sonra kendime kızdım salakmıyım ben çok şükür nesi var yakışıyor demeye başladım hem yakışmasa ne olacaktı ki çok şükür yanımdaydı ya
dr.lar her iki göz içinde ayrı ayrı 4-5 ameliyat dediler hiç isyan etmedim çok şükür ya hiç görmeseydi dedim
sonunda ilk göz ameliyatı oldu şu anda yüzde yüz olmasada çok büyük düzelme var üstelik ameliyat olmayan gözde düzeldi bu Rabbimin bize mucizesi Allahım kimseyi evladı ile imtahan etmesin çok zor ama mucizeler her an yakınımızda bunu görmemiz için fırsatlar gerekiyor
inş. hepimizin sıkıntıları yok olur
her türlü sıkıntında her zaman yanında olmak isterim
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 06 Aralık 2011, 12:42:43 »
Esma kardeşim içimi burktun.rabbim yardımcın olsun kardeşim Allahım ne büyük ne yüce ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #29 : 06 Aralık 2011, 12:43:08 »
Allah'ım acılarını göstermesin onları bize bağışlasın. Herşeyin üstesinden gelinir ve zaman herşeyin ilacı. Sabırlı olmak zorundayız ve Rabbimize güvenmeliyiz. O elini açıp O'na dua eden kullarını geri çevirmez.