Gönderen Konu: Avea Destek  (Okunma sayısı 7138 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Avea Destek
« Yanıtla #80 : 04 Aralık 2011, 13:16:56 »
bu mustafa mavi bana bir ara mesaj atmıştı twitterdan takibe almıştı beni hatırlıyorum. kim olduğunu bilmiyordum.mavi jeans ten hediyede kazanmıştı galiba.bende acaba adamın niki mavi diyemi ona verdiler dedim  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 04 Aralık 2011, 13:18:08 »
Kimki acaba.. Takipçi sayısı fazla olan birçok kişiden yardım istemiş;) İlginç hiçbiri RT etmemiş.. Nasıl kazanmıs ki

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #82 : 04 Aralık 2011, 13:19:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kimki acaba.. Takipçi sayısı fazla olan birçok kişiden yardım istemiş;) İlginç hiçbiri RT etmemiş.. Nasıl kazanmıs ki

sızce Oktay Bey :=)  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 04 Aralık 2011, 13:25:36 »
Bi ara forumda adı geçiyordu O mu acaba;) Gerçi tanımam etmem, yeniyim bu kampanyacılıkta:)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 04 Aralık 2011, 14:33:33 »
Simgecim cnm gecmis olsun sadece hesabi inceleyin yeter diyorum biz kim oldugunu cozduk :)  sanirim bu kisi forumda kimseye laf etmez cunku kendi basta yapiyormus bunu ogrendik bu yarisma sayesinde
umarim kendisi bu olaydan ders alirda forumdaki arkadaslarina laf ederken 100 kere dusunur

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 04 Aralık 2011, 14:35:35 »
Simgecim cnm gecmis olsun sadece hesabi inceleyin yeter diyorum biz kim oldugunu cozduk :)  sanirim bu kisi forumda kimseye laf etmez cunku kendi basta yapiyormus bunu ogrendik bu yarisma sayesinde
umarim kendisi bu olaydan ders alirda forumdaki arkadaslarina laf ederken 100 kere dusunur

ya merakta kaldım rica etsem özelden yazarmısın kimmiş  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 04 Aralık 2011, 14:36:07 »
Kim ki ya Banada özelden bildirirseniz makbule gecer

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 04 Aralık 2011, 14:37:07 »

canım teşekkürler desteğin için arkadaşıda tebrik ederim çok iyi fake hesap çıkardı  :D :D :D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 04 Aralık 2011, 14:38:06 »
İsim vrmek bize yakismaz arkadaslar biz kimseye neden bunu yaptin demiyoruz sadece eger kendin bunu yapiyorsan baskasina laf etme diyoruz

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #89 : 04 Aralık 2011, 14:41:18 »
Gizemin kaybetmesine uzuldum o kadar emek verdi :( Gamzeninde dediği gibi her işte bir hayır vardır. Ama hesaplar incelenince biraz kim oldugu ortaya cıkıyor keske kendi adıyla yarıssaydı cok daha farklı olurdu sonucta rakip tabiki olabilir ama gizli kapaklı yontemler hiç hoş olmadı sağlık olsun daha iylerini kazanırsın insallah canım sende
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2011, 14:43:49 Gönderen: emk87 »