0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanamasan da aldıgın destek harıka...ben yarıssam 10 da bırını alamazdım...herkesı kutluyorum valla...forumca yarıstık nerdeyse...sen katılırsan ben sana da destek olurum birçok insan da olur bence tatlım
kazanamasan da aldıgın destek harıka...ben yarıssam 10 da bırını alamazdım...herkesı kutluyorum valla...forumca yarıstık nerdeyse...
ben herkese destek veriyorum isim cisim farketmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben herkese destek veriyorum isim cisim farketmez beğenmeyen geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben herkese destek veriyorum isim cisim farketmez beğenmeyen geldi evet her kampanyayı beğenmem ama herkesi beğenirim oy veririm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben herkese destek veriyorum isim cisim farketmez beğenmeyen geldi rica ederim yardım etmezsek kimseye birşey kazanamayız,bencillik kimseye fayda sağlamaz evet her kampanyayı beğenmem ama herkesi beğenirim oy veririm herkese de yardım edersin. teşekkürler tekrardan top için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben herkese destek veriyorum isim cisim farketmez beğenmeyen geldi rica ederim yardım etmezsek kimseye birşey kazanamayız,bencillik kimseye fayda sağlamaz evet her kampanyayı beğenmem ama herkesi beğenirim oy veririm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben herkese destek veriyorum isim cisim farketmez beğenmeyen geldi evet her kampanyayı beğenmem ama herkesi beğenirim oy veririm vimjoda elimde listem var o listede sen yoksunhatta birçok kişide yok:(