Gönderen Konu: MoneyClub  (Okunma sayısı 13046 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
Ynt: MoneyClub
« Yanıtla #130 : 01 Aralık 2011, 16:52:58 »
turkcell e geçip 50 money yüklenen kartımda 0 money gözüküyor şu an, 15 aralık son günü değilmiydi arkadaşlar ??? sizde durum nedir?

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #131 : 01 Aralık 2011, 18:25:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar ben colamı bugün aldım...bugünde alınıyor yani haberiniz olsunnn....2 tane yapmıştım.bi annemin bide benim kartıma.kendiminkini aldım.anneminkinide sonra denicem çünkü yanımda değildi..bugün gidin alın bence alınabiliyorken
haftasonu olur mu acaba?

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #132 : 01 Aralık 2011, 19:35:07 »
turkcell e geçip 50 money yüklenen kartımda 0 money gözüküyor şu an, 15 aralık son günü değilmiydi arkadaşlar ??? sizde durum nedir?

30 kasım sondu

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #133 : 01 Aralık 2011, 19:37:31 »
14 Kasım -09 Aralık 2011 arasında seçili Migros Ticaret A.Ş mağazalarından faturalı Turkcell bireysel hat alıp veya numarasını Turkcell’e taşıyan ve Mİgros Ticaret A.Ş. mağazalarindan veya Migros Sanal Market’ten, kayıtlı Money Club Kart/ Money Visa/ Money Club özellikli kartları ile kasa işlemini başlatan bireysel Turkcell aboneleri, 50 Money değerinde alışveriş hakkı kazanacaklar.

Kazanılan Moneyler, aktif Money Mobile üyelerinin kartlarına kendilerine 2-4 gün içinde gönderilecek “Bugünden itibaren Money Mobile avantajlarından faydalanabilirsiniz” onay SMS’ini aldıktan sonra yüklenecek olup kullanılmayan Moneyler 15 Aralık 2011 tarihinde silinecektir.

« Son Düzenleme: 01 Aralık 2011, 19:43:18 Gönderen: devrim1986 »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #134 : 01 Aralık 2011, 19:48:47 »
ben dun işlem yaptırdım cumartesi acılcak hattım ne zaman gelir acaba money bilgilendirme mesajı

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #135 : 01 Aralık 2011, 20:09:33 »
Colalarimi aldim bende
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #136 : 02 Aralık 2011, 01:08:45 »
26 kartıma coca-cola 330 ml.teneke tanımlanmış bende aldım,konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler...

kardeş lütfen ayrı cennetlere düşelim ölünce ;D orayıda yağmalamanı istemiyorum  ;D cennete seni alırlarsa yandıkki ne yandık ,nimet ganimet bırakmazsın ;D

eğer 100 yıl önce yaşasaydın tarihteki sömürge devletlerinin hepsine kral olurdun,tarih senden bahsederdi  ;D

Allah iyiliğini versin.yattım yerlere  ;D eşim karşımda manyakmısın diyo  ;D ;D ;D
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #137 : 02 Aralık 2011, 01:10:45 »
26 kartıma coca-cola 330 ml.teneke tanımlanmış bende aldım,konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler...

kardeş lütfen ayrı cennetlere düşelim ölünce ;D orayıda yağmalamanı istemiyorum  ;D cennete seni alırlarsa yandıkki ne yandık ,nimet ganimet bırakmazsın ;D

eğer 100 yıl önce yaşasaydın tarihteki sömürge devletlerinin hepsine kral olurdun,tarih senden bahsederdi  ;D

Allah iyiliğini versin.yattım yerlere  ;D eşim karşımda manyakmısın diyo  ;D ;D ;D

forumda manyak biri var diyeydin  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı gunesesin

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #138 : 02 Aralık 2011, 07:46:45 »
bende 2 kola aldım hemen

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #139 : 02 Aralık 2011, 08:04:00 »
ben annem babam ve eşim adına kartları arayıp onlar adına kaydettirebirlirmiyim? yoksa tek seferde kendi ismime olurmu ne yapmalıyım? 3 kart var