turkcell e geçip 50 money yüklenen kartımda 0 money gözüküyor şu an, 15 aralık son günü değilmiydi arkadaşlar

sizde durum nedir?
14 Kasım -09 Aralık 2011 arasında seçili Migros Ticaret A.Ş mağazalarından faturalı Turkcell bireysel hat alıp veya numarasını Turkcell’e taşıyan ve Mİgros Ticaret A.Ş. mağazalarindan veya Migros Sanal Market’ten, kayıtlı Money Club Kart/ Money Visa/ Money Club özellikli kartları ile kasa işlemini başlatan bireysel Turkcell aboneleri, 50 Money değerinde alışveriş hakkı kazanacaklar.
Kazanılan Moneyler, aktif Money Mobile üyelerinin kartlarına kendilerine 2-4 gün içinde gönderilecek “Bugünden itibaren Money Mobile avantajlarından faydalanabilirsiniz” onay SMS’ini aldıktan sonra yüklenecek olup kullanılmayan Moneyler
15 Aralık 2011 tarihinde silinecektir.
turkcell e geçip 50 money yüklenen kartımda 0 money gözüküyor şu an, 15 aralık son günü değilmiydi arkadaşlar
sizde durum nedir?
ben dun işlem yaptırdım cumartesi acılcak hattım ne zaman gelir acaba money bilgilendirme mesajı
ben annem babam ve eşim adına kartları arayıp onlar adına kaydettirebirlirmiyim? yoksa tek seferde kendi ismime olurmu ne yapmalıyım? 3 kart var