-
öğretmenimi kaybettim...:(
Gönderen:
balca
29 Ksm, 2011 22:00
-
ıkı gundur hataydayım...merkez antakyada...hem gorev hem de tatıl ıcın geldım,ınternete cok gıremıyorum...sımdı arkadasım mesaj attı...cok sevdıgım bır hocam vefat etmıs...cok uzuldum...aılecek de tanıyordum...bana ıngılızceyı sevdıren kendısıydı...cabala derdı...meslegın olmasa da hep sev derdı...
ben hayatımda bır ogretmenım ıcın 2.kez bu kadar uzuldum...ılk uzuldugum hocam Deprem hocaydı...google da bıle cıkar...cunku van depremının haftası dogan ve ısmı verılen bır bebekmıs...daha sonra kan davasından kacmıs durmus...cok basarılı ıdealıst bır adamdı...ve okulumun yakınındakı koprude vurulmustu...o bana kalem tutmayı edebıyatı sevdırendı...
yanı ıkı sey sevdım...ıkısınde de kendıme ornek aldıgım ınsanı kaybettım...Allah rahmet eylesın...
lutfen bos gormeyın...paylasabılecegım kımsecıkler yok su an...bu kadar derınden...
herkesten özur dılıyorum...
-
Gönderen:
eycane
29 Ksm, 2011 22:08
-
Canım başınsağolsun,mekanı Cennet olsun hocanın.
-
Gönderen:
adige01
29 Ksm, 2011 22:08
-
üzüldüm canım Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş.
-
Gönderen:
esrauz
29 Ksm, 2011 22:14
-
çok zor gerçekten,sana birşey katan insanları kaybetmek ailen gibi olanları,hele ki haberi yalnızken aldıysan...mekanı cennet olsun inşallah....
-
Gönderen:
devrim1986
29 Ksm, 2011 22:18
-
üzüntünü paylaşıyorum bizler içinde inan büyük kayıp..tarifsiz hüzünlü bir veda..Allah(c.c.) taksiratını artırsın.. !
-
Gönderen:
lerzankara
29 Ksm, 2011 22:18
-
canımbaşın sağolsun Allah mekanını Cennet eylesin
-
Gönderen:
joyucel
29 Ksm, 2011 22:19
-
Her 2 hocanında Allah taksiratını affetsin ve ikisinden de razı olsun, ki seni ve senin gibi nice evlatlara okuma yazmayı ve hayat mücadelesini öğreterek bu günlere getirmişler. Allah sevdiği kulunu tez zamanda yanına alır derler ve ben inanırım ki bu yüzden böyle insanlar bu fani dünyada çok kalmazlar dostum. Yaranın derin olduğunun farkındayım ama şunu bilki dualarımız öğretmeyi bilen tüm hocalarımızla birlikte olacak. Yüce Rabbim bizi bu günlere getiren hocalarımızdan binlerce kez razı olsun...
-
Gönderen:
reyhane
29 Ksm, 2011 22:22
-
Öğretmenlerin emeği yadsınamaz, üzüntün yerli,sabır diliyorum..
-
Gönderen:
hicazfasli
29 Ksm, 2011 22:22
-
Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.
-
Gönderen:
mehpare01
29 Ksm, 2011 22:25
-
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun