Gönderen Konu: Ptt Kart Maestro Kullanan Varmı Aranızda ?  (Okunma sayısı 4206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ptt Kart Maestro Kullanan Varmı Aranızda ?
« : 30 Kasım 2011, 15:39:18 »
Maestro özellikli ptt kart ile diğer tüm banka atm lerinden para çekilebiliyormuş. ptt nin kendi atm si çarşıda acil hesabımda kaç lira var bakiyeme bakmam lazım.çarşıya gidemem o yüzden herhangi bir bankanın atm sine bakmak isityorum hesabıma evimin dibinde dolu var çünkü. ptt kart maestrosu aolan varsa.bu konuda bilgi verebilirmi oluyormu.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ptt Kart Maestro Kullanan Varmı Aranızda ?
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2011, 15:47:22 »
Anlaşmalı banka ATM lerinden işlem yapabilirsiniz..ATM üzerinde logo vardır anlaşma el işareti olan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2011, 15:49:05 »
Bana bununla ilgili mesaj gelmişti ''Tüm atm'lerden para çekebilirsiniz'' diye..

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2011, 15:50:37 »
Bana bununla ilgili mesaj gelmişti ''Tüm atm'lerden para çekebilirsiniz'' diye..

evet tüm banka atm leri diyor.ama denemedim kart içinde kalmaz değilmi ondan korkuyorum  ;D kullanan oldumu hiç
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2011, 15:59:27 »
Online işlemden bakabilirsiniz

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2011, 16:01:47 »
Online işlemden bakabilirsiniz

internet şifrem çalışmıyor.daha önce maestro özellikli değildi yeni kart yolladılar.şifre geçerliliğini yitirdi.gittim şubeye yeni şifre aldım oda çalışmıyor.bir daha gidip şubeye şifre almam.çünkü internette baktım çok kişinin başına gelmiş şifreler çalışmıyor.yoksa eskiden ne güzel oturduğum yerden bakıyordum.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2011, 16:01:59 »
Yok kart içinde kalmaz merak etmeyin, bende ptt kart ile başka bankanın atm'sinden para çekmiştim sadece 4-5 tl çekim parası alıyor okadar, dilediğiniz atm'den çekebilirsiniz..