4 sene sıra bekledim, 2,5 sene taktım yaşım 29 bu sene 13 ocakta çıktı telim:) sonuç mükemmel...
benim bir dişim diğerlerine oranla 3 kat daha gerideydi ön dişim olduğu için çok rahatsız ediciydi...
çenem dardı bence ağzımdaki tek sorun o dişti ama doktorlar öyle düşünmedi

20 lik dişler aşağı değilde yana bakıyordu diş etime vida filan takıp lastiklerle düzelttiler dişim aşağıya baktı telleri sonra taktılar ağızda yer olmadığı için dişlerim yontuldu küçültüldü vs.

şimdi şeffaf bir aparat takıyorum üst dişlerimin tamamına dişimin kaılıba göre aynen o aparatı takmazsam öne çekilen dişim bir gecede tekrar geri kaçıyor arkaya, birazcık hızadan çıkıyor

zor ve acılı bir süreç yaşınız kaç bilmiyorum tedavi olan çocukların yaşları küçük temizliğine filan dikkat edemiyorlar süreç ondan uzuyor siz iyice temizlerseniz bakımını güzel yaparsanız ağzınızda benimki gibi başka sorunlar yoksa dişlerinizin arası seyrekse yer varsa teller takıldıktan sonra hareket bir gecede başlıyor bir haftada boşluklar kapanıyor aslında:) korkmayın diyemem acıya dayanıklı olmanız lazım hele başlangıçta kalıp filan almalr foto çekmeler resmen işkence ama tedavi süreci ve sonuç buna değer... yaşıda hiç sorun etmeyin

ben 45 yaşında bir teyzenin bile tel taktırdığına şahidim her yaşta takılabilir:)